Ambitsioonikas noor artist Karl Killing sõlmis plaadilepingu Warner Music Baltics’iga

uudised.ee

Poistebändiga Beyond Beyond tuntust kogunud noor talent Karl Killing astub olulise sammu soolokarjääri arengu suunas ja seda koos värskelt sõlmitud plaadilepinguga Warner Music Baltics’iga.

Karl Killing on 19-aastane laulja, laulukirjutaja ja produtsent, kelle karjäär muusikas sai hoo sisse koosseisuga Beyond Beyond. Kuigi eelnimetatud bänd enam ei tegutse, on Karl aktiivselt muusikaga edasi tegelenud - produtseerides ja kirjutades lugusid mitmetele tuntud Eesti artistidele nagu näiteks 5 miinust, villemdrillem, Pluuto.

Karl on jõudsalt tegelenud enda sooloprojekti jaoks lugude kirjutamisega ning suur soov tulla kuulajate ette sooloartistina sai tõeks möödunud sügisel, kui ilmus laulja debüütsingel „High Heels” koostöös Kanada plaadifirmaga Found/red. Karli teine singel „Kiss Me“ ilmus 2020. aasta lõpus ning looga jõudis artist ka Eesti Laul 2021 finaali, kus saavutas 8. koha. Noorel muusikul on ilmunud ka ühine lugu „Cold Flumes“ koostöös kohaliku produtsendiduoga WATEVA , millel praeguseks Spotifys üle kahe miljoni kuulamise.

"Olen aru saanud, et unistada tuleb suurelt ja artistina seda ma just teengi - suuremad tuurid ja iidolitega koostööd võiks ju kunagi ära teha! Warneri tiim jättis mulle sooja tunde - nendega koostöö läheb sujuvalt ja mulle on tähtis see, et nad usaldavad mind kui artisti,” räägib Karl uue koostöö tagamaadest.

Karl veedab igapäevaselt palju aega stuudios, kus sünnivad nii uued projektid teiste artistide ja laulukirjutajatega kui ka väga palju uusi ideid oma sooloprojekti jaoks. Karl Killingu loomingut inspireerivad artistid nagu Lauv, Bazzi, Col3trane, Jon Bellion ja Ruel.

"Minu muusika on popi ja hip-hop/R&B sugemetega. Kuulan muusikat rahvusvahelistelt artistidelt ja saan sellest inspiratsiooni. Minu visioon artistina on luua midagi uut - midagi sellist, mida varem tehtud pole, aga millele suudaksid inimesed kiirelt kõrva peale panna,” unistab Karl. Igatahes tasub ambitsioonika noore artisti tegemistel silm peal hoida, sest uut muusikat saab kuulda juba õige pea.

Kommentaarid puuduvad