Äsja värske loo avaldanud Laura Põldvere õrritab uute põnevate projektidega Soomes

uudised.ee

Mõned päevad tagasi loo nimega “Don't Die With The Music In You" avaldanud Laura Põldvere veedab võrdselt aega nii Soomes kui Eestis. Muusik rääkis Star FM-i hommikuprogrammis lähemalt, millega ta lisaks muusika tegemisele Soomes veel end tös hoiab.

Laura on tegutsenud juba kümme aastat personalivaldkonnas, millest tulenevalt töötab ta pooleldi ühes Soome ettevõttes personalijuhina. Kuna Soome on lauljatarile teiseks koduks, siis ei saa ta üle ega ümber Soome keele õppimisest. "Mulle meeldib keelte kõla, igal keelel on oma meloodia," ütleb Laura, kes ei välista, et kunagi võib ta Eurovisioonile pürgida ka eesti- või soomekeelse looga. 

Laura osales hiljaaegu põhjanaabrite lauluvõistlusel, et pääseda Soomet Eurovisioonile esindama. Kui võrrelda Eesti Laulu ja Soome kohalikku eelvooru, siis viimastel on kõik suurem. Põldvere sõnul hoolitsetakse Soome eelvoorus artistide eest suurepäraselt kui rahvuslik televisioon katab kõik esinemisega seotud kulud. Eesti Laulul tuleb aga oma väljapaistvuse eest ise maksta.

Et lauljatar peab oma toimetusi Eesti ja Soome vahel jagama, on ta tänaseks teinud juba 17 koroonatesti. Kuna tegemist on kiirtestidega, mille tulemus saabub kuue tunni pärast, siis ei pea kaua isolatsioonis istuma.

Laura värske singel on olenemata saabunud kevadest väga talvine. Naise sõnul on see tänu kõikidele neile, kes talle Eurovisiooni eelvoorus osalemisele kaasa elasid.

Kuula, kuidas meeldib?

Kuula täispikka intervjuud Star FM-i hommikuprogrammist!

Kommentaarid puuduvad