Kuula! LeHANNA andis välja pöörase armastusloo “Segane peast”

uudised.ee

Täna, 7. aprillil ilmus LeHANNA uus tuus singel “Segane peast”. LeHANNA nimi on sümbioos laulja Hanna Martinsoni ning laulukirjutaja ja produtsent Leslie Da Bassi nimedest. “Segane peast” jutustab armastusest, mis ajab heas mõttes pea segi ja on LeHANNA järjekorras kolmas singel.

“Minu jaoks on tegu kaasaegse armastuslooga, mis räägib tundest, kus oled nii sügavalt kellestki sisse võetud, et ei suuda oma igapäevatoimetustes normaalselt funktsioneerida – peas keerlevad vaid erinevad romantilised stsenaariumid. See on tunnetemöll, milles kaotad pea ja teeksid ükskõik mida, et “seda inimest” näha, isegi kui “see inimene” su olemasolust ei pruugi teadagi. Tuleb tuttav ette?” kommenteerib laulja Hanna Martinson. Teine autor lisab, et tema jaoks kroonib antud lugu minidiivalik attitude ja arusaamatust täis igatsus. “Tavaliselt sünnivad lood kiiresti ja iseenesest, mingitsorti lihtsa ja värvikate kujunditega loo jutustamise alustel, olgu formaadiks siis muusika või mõni muu kunstivorm,” täpsustab autor Leslie.

Laulja Hanna Martinsoni ning produtsendi Leslie Da Bassi koostöö sai tegelikult alguse Leslie esimese lühifilmi “Kevin, ei!” võttel. “Hakkasin Hannat Instas jälgima ja leidsin tema bio alt mikrofoni emotikoni. Küsisin, et mis see tähendab, kas ta on reporter või spiiker või laulab. Ta ütles, et laulab ning siis kirjutasin talle loo “Juuni juuli august” – nii sündiski LeHANNA,” kirjeldab Leslie.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=saQ6d-Dt6NQ[/embed]

Kommentaarid puuduvad