Hanna Martinson soovitab pingete maandamiseks õue minna: loodus on kõige parem ravim!

uudised.ee

Äsja värske singli "Segane peast" avaldanud lauljatar LeHanna ehk Hanna Martinson rääkis Star FM-i hommikuprogrammis, et tema ja Leslie Da Bassi uus pala ei ole inspireeritud koroonaviiruse teisest lainest, vaid hoopis armastusest ja armumisest. Muu hulgas selgus, kuidas Hanna kogu aeg nii rõõmsameelne on ja millise uue hobiga ta oma pingeid maandab.

Eile ilmus LeHannal koostöös produtsendi ja laulukirjutaja Leslie Da Bassiga singel "Segane peast", mis räägib pöörasest armumisest. "Minu jaoks on tegu kaasaegse armastuslooga, mis räägib tundest, kus oled nii sügavalt kellestki sisse võetud, et ei suuda oma igapäevatoimetustes normaalselt funktsioneerida – peas keerlevad vaid erinevad romantilised stsenaariumid," kirjeldab Hanna. Naise jaoks on armumise faas kütkestav, sest veel on palju teadmatust - kõik on nii uus ja huvitav.

Pille Minevi hinnangul kestab armumise faas kaks kuud. "Mida pikem see kättesaamise faas on, seda kauem see kestab," lisab Martinson. "Kättesaamatus minu jaoks on kohati väga huvitav. Ma tahan ise pingutada - see ongi huvitav, et saan teada, kuidas ihaldusobjekt teatud olukorras käitub ja kuidas reageerib. Küll aga tuleb pärast armumist ekstra mugav aeg, kus sa saad olla päris sina ise," räägib naine, et peale armumist on elu endiselt ilus.

"Oletame, et Sinu elukaaslane 20. peatükiga raamat, siis mitmenda peatüki juures sa praegu oled?" küsib Pille. Hanna vastab enesekindlalt, et käsil on 8. peatükk.

Martinson tunnistab, et mäletab oma esimest armumist hästi või on sellest vähemalt palju kuulnud. See leidis aset lasteaias kui ta oli umbes 5aastane. Toona meeldis talle sõbranna vend, kes oli 20-aastane, pikka kasvu korvpallur. "Ta nimi oli Tõnis, aga kuna ta oli nii pikk ja ilus, siis panin talle nimeks Lill," meenutab Hanna. 

Jürgeni sõnul on Hanna alati heas tujus ja nii uuribki saatejuht, kas ta on kogu aeg selline või tuleb ette ka kehvemaid päevi. Lauljatar ütleb, et on loomu poolest rõõmsameelne tüüp, küll aga on temagi vahel torssis.

Kuidas pingeid maandada, et peast segaseks ei läheks?

Paljude vaimsele tervisele on viimane aasta ruineerivalt mõjunud ja kuigi Hanna teab väga hästi kui hull praegune olukord Eestis on, siis ta uudiseid väga palju ei loe. "Igapäevaselt selle halva uudise sisse söömine ei aita kaasa mu mentaalsele tervisele," räägib Martinson, kes turgutab end looduses viibimisega. Seda soovitab ta teistelegi ning lisaks tasuks õppida midagi uut. Leida endale põnev hobi! Hannat tõmbavad adrenaliini pakkuvad spordialad ja nii on ta enese jaoks avastanud enduro tsikli, millega on hea sõita sinna, kuhu jala ei jõua ja autoga ei pääse. Muidugi tasub mootorrattaga hullata võimalikult keskkonnasõbralikult ja sõita seal, kus on selleks ettenähtud rajad. 

"Loodus kõige parem ravim!", lisab Martinson.

Kuula täispikka intervjuud Star FM-i hommikuprogrammist!

Kommentaarid puuduvad