Täna
17. mai
13...22
7...13
Homme
18. mai
12...20
5...13

Muusika

Sven Lõhmus "Rockefeller Streeti" edust: vaevalt, et kõik Eesti lood maailmas nii popiks muutuvad

Foto: uudised.ee
13:43 15. aprill 2021
Autor: uudised.ee

Muusikaprodutsent Sven Lõhmus rääkis, et tema jaoks on "Rockefeller Streeti" peadpööritav edu eriline sündmus, kuigi rahalist kasu see kaasa ei too.  

"Rockefeller Street" Getter Jaani esituses on TikToki rakenduses hakanud elama oma elu ja kogunud miljardeid kuulamisi. Siiski on laulu natuke moonutatud ja uus versioon on laiali erinevatel platvormidel. See on Lõhmuse sõnul põhjuseks, miks on autorirahade nõudmine võimatu missioon, kirjutas ERR-i Menu.  

"See on äge pretsedent ja selliseid asju juhtub mõne inimese elus vaid korra, minu elus samuti," rääkis ta. "Vaevalt, et kõik Eesti lood üle maailma nii popiks muutuvad, mille järgi asiaadid ja ameeriklased tantsivad," ütles Lõhmus. 

 

Artikkel refereeritud ERR-i Menust.

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!