Eurovisiooni ekspertide hinnangul võib Uku Suviste lugu osutuda tõeliseks üllatajaks

uudised.ee

Eurovisioonini on jäänud paar nädalat ja lauluvõistluse kuulsaim fännisaidi Wiwibloggs'i eksperdid on hindamiseks ette võtnud kõik võistlusel osalevad lood. Uku Suviste loo "The Lucky One" kohta ütlevad kõikenäinud fännid, et siiani Uku lugu võib kujuneda võistluse mustaks hobuseks. 

Kuigi Wiwibloggsi 24 hindajat on Ukule andnud keskmiseks hindeks 5,07 punkti 10st, siis tagasiside Eesti Laulu võitnud palale on väga hea. Mitme eksperdi arvates on "The Lucky One" väga alahinnatud ning Uku võib olla sel aastal must hobune, kes vaatajaid üllatab.

"Jah, see võib-olla pole kõige originaalsem teos sel võistlusel, aga mingil põhjusel on "The Lucky One" võitluslaulu moodi. Lõpuks on tehtud laul hoopis mehest, kes märkab, et tema armastatu ei ole täielikult truu ning sellega ta näitab oma haavatavat poolt. Koos sõltuvustekitava rütmiga on see Uku Suviste parim laul siiani," arvab Renske-nimeline ekspert, kes on Eesti palale andnud kaheksa puntki kümnest.

Kuid on ka negatiivseid arvamusi. Ühe eurofänni hinnangul peaks "The Lucky One" olema õnnelik, et üldse kaks punkt kümnest saab. "Kuid see saab (kaks punkti - toim.), sest nad on proovinud raisata piisavalt raha, et see kallis välja näeks," selgitab Wiwibloggsi reporter Sebastian, kes arvab, et see laul on olnud lihtsalt halb investeering.

Kommentaarid puuduvad