Suvine hitihoiatus! Fredi ja Inga avaldasid ühise singli “It’s Not Me (It’s U)”

uudised.ee

Kitarrist, produtsent ja laulukirjutaja Fredi avaldas 28. aprillil koos RnB-pop printsessi INGAga singli “It’s Not Me (It’s U),” mis näitab petjatele koha kätte.

Kahe noore artisti ühissingel on justkui üks suur keskmine sõrm neile, kes oma armsamat petta julgevad: “Sõnum on üsna otsekohene ja halastamatu, kui sõnadesse süveneda,” lisab lauljatar Inga Tislar, kes sai tuule tiibadesse Eesti Laulu konkursil looga “Milline päev” ning toimetab praegu aktiivselt bändi deLulu ridades.

Omamoodi ninanipsu annab petjatele ka loole valminud muusikavideo, mille produtsent on andekas Maiken Palm. “Eriti fun oligi videovõtetel, kus miskit tagasi ei hoitud ja saime päriselt pulli teha!” räägib Inga.

Fredi jaoks on tegu tema neljanda koostöösingliga: eelmisel juulil avaldas ta ansambliga Gram-Of-Fun suvise loo “LA”, lisaks on ta olnud nii Anetti kui ka Raheli Eesti Laulu konkursi lugude kaasautor ning produtsent.

Inga: “Koostöö Frediga sündis väga orgaaniliselt, kuna tunneme üksteist juba ammu. Ning tegelikult sõna “töö” peaks asendama sõnaga “häng”, sest stuudio sessioonid olid muhedad ja lõbusad.”

Fredi lisas omalt poolt: “Kui mul oleks Inga hääl, siis ma ei jääks kunagi vait, nii et koostööd alustades ei saanud saatuslikuks mitte otsus, vaid pigem vajadus – see, et mina laulma jäin, oli puhtjuhuslik. Olen õppinud, et kui sõpradega lugusid kirjutada ja produtseerida, siis pole väga muud varianti, kui et on lõbus. Siinkohal ka suured tänud kõigile muusikutele ja kaadritagustele tegelastele, kelleta poleks kogu see kompott sündida saanud.”

Kommentaarid puuduvad