Liis Lemsalu vihjas suurele uudisele juba mitu kuud varem

uudised.ee

Liis Lemsalu elus avaneb uus peatükk, sest äsja liitus lauljatar Warner Music Baltics perega. Selgub, et uudispomm hakkas tiksuma juba paar kuud varem kui Lemsalu külastas Sky.ee taskuhäälingut Hirmocast.

Liis Lemsalu käis märtsi lõpus Sky.ee taskuhäälingus Hirmocast, kus pajatati väga mitmekülgsetel teemadel. Muuhulgas lasi lauljanna lendu ka põneva vihje, millest sel hetkel veel kellelgi peale asjaosaliste aimu polnud. "Võtan päev korraga, aga juba mõne kuu pärast tuleb välja üks uudis, mis on seotud minuga.. ilmselgelt," sõnas ta salapäraselt oma tulevikuplaanidest rääkides.

Artikkel refereeritud Sky.ee-s.

Paar päeva tagasi teatas Lemsalu sotsiaalmeedia vahendusel, et temast on saanud rahvusvahelise plaadifirma Warner Music liige. 

"Kuigi mul on Eestis oma kindel kuulajaskond ja fännibaas juba olemas, siis on mega põnev näha, kuhu see koostöö mind viib ja mida me korda hakkame saatma," selgitab Liis otsust suure plaadifirmaga liituda.

"Ma pole ju väga-väga pikalt ühegi suure plaadifirmaga sellist koostööd teinud... Seega on see äge võimalus oma karjääris midagi uut proovida," ütleb Liis ning lisab, et on väga põnevil uue peatüki ees.

Sama plaadifirma alla kuuluvad ka maailmakuulsad artistid Ed Sheeran, Madonna, David Guetta, Cher jpt.

Kommentaarid puuduvad