Kõrv peale! Frankie Animal avaldas uue singli “Night & Day”

uudised.ee

Frankie Animali täna ilmunud singel „Night & Day“ on lugu uue pilguga lähenemisest inimestele. Loo pealkiri „Night & Day“ rõhub muutusele perspektiivis, mil hakatakse nägema tuttavat varasemast uues valguses ja need mõtted hoiavad kinni nii päeval kui ka ööl.

Loo sound’i kirjeldavad bändiliikmed, nagu see võiks olla 2002. aasta romantilise komöödia soundtrack’is – seda selle kõige paremas mõttes: „Selles loos on mingit tollele ajale omast naiivsust ja optimismi – selle kõla ja instrumendid meenutavad ka tolle aja bände ja saunde, nagu Lenny Kravitz.“ 

Lugu kõnnib sõpruse ja armastuse piiril – sõprus areneb enamaks iga vestluse ja klaasi veiniga. Kui teine avaneb uutes aspektides ei ole pärast enam võimalik tagasi minna suhte algsete mõõtmete juurde. See magus unelev tunnetus, mis oli ka põimitud Frankie Animali eelmistesse singlitesse „Peaches“ ja „Honey“ on säilinud nende uues loos – tunne, et peaaegu küündid oma soovini ja see distants tahtmise-saamise vahel seob need lood üheks tervikuks kokku. 

Frankie Animali bändiliikmete sõnul on lugu kummardus 2000datele, mis viib kuulaja tagasi õhtusse, kui kahest sõbrast tekkis midagi enamat. Mis saab edasi? Kuula Frankie Animali uut singlit, et teada saada.

Frankie Animali täna ilmunud singel „Night & Day“ on lugu uue pilguga lähenemisest inimestele. Loo pealkiri „Night & Day“ rõhub muutusele perspektiivis, mil hakatakse nägema tuttavat varasemast uues valguses ja need mõtted hoiavad kinni nii päeval kui ka ööl.

Loo sound’i kirjeldavad bändiliikmed, nagu see võiks olla 2002. aasta romantilise komöödia soundtrack’is – seda selle kõige paremas mõttes: „Selles loos on mingit tollele ajale omast naiivsust ja optimismi – selle kõla ja instrumendid meenutavad ka tolle aja bände ja saunde, nagu Lenny Kravitz.“ 

Lugu kõnnib sõpruse ja armastuse piiril – sõprus areneb enamaks iga vestluse ja klaasi veiniga. Kui teine avaneb uutes aspektides ei ole pärast enam võimalik tagasi minna suhte algsete mõõtmete juurde. See magus unelev tunnetus, mis oli ka põimitud Frankie Animali eelmistesse singlitesse „Peaches“ ja „Honey“ on säilinud nende uues loos – tunne, et peaaegu küündid oma soovini ja see distants tahtmise-saamise vahel seob need lood üheks tervikuks kokku. 

Frankie Animali bändiliikmete sõnul on lugu kummardus 2000datele, mis viib kuulaja tagasi õhtusse, kui kahest sõbrast tekkis midagi enamat. Mis saab edasi? Kuula Frankie Animali uut singlit, et teada saada.

Kommentaarid puuduvad