Festival Jazzkaar meelitab tõeliselt kirju kavaga! Korraldaja: meil ei mängita ühetaolist pimedate ruumide muusikat

Duubel

“Duubli” on külas muusikafestivali Jazzkaar produtsent Maret Mikk ja ansambli ELLIP solist Pille-Riin Karro. 

Jazzkaar toimub tänavu 23.-29.augustini ning kuulata saab väärt artiste nii Eestist kui välismaalt. “Me oleme festivali nii kaua edasi lükanud, et kõikide artistide esinemine on väga-väga oodatud,” kommenteerib korraldaja Maret Mikk, et kava on tõsiselt kirju ning huvitav.

Jazzi mõiste muutub aastatega aina laiemaks. “Kui öelda inimestele, et tegu on jazziga või jazzfestivaliga, siis on nad natuke mures, et kas ma ikka saan sellest muusikast aru,” räägib Mikk ja lisab, Jazzkaarel on muusikale lisatud küll palju jazzilike elemente, kuid tegemist ei ole puhtalt jazziga. Kuuleb nii R’n’B’d kui popi.

Kommentaarid puuduvad