TV3-s tööle asunud lauljatar Tuuli Rand lajatab uue suvehitiga: tegelt tahaks sügiseks plaati!

uudised.ee

Äsja värske singli avaldanud Tuuli Rand üllatab ka teise uudisega - nimelt sai lauljatarist kontoritöötaja TV3-s. Raadio Star FM hommikuprogrammis külas käinud Tuuli rääkis lähemalt, mida ta TV3-s täpsemalt teeb, kellega koostöös ilmus suvine singel ja sellest, kui kauged või lähedased suhted on tal Timmeri taroskoobiga.

"Mul on olnud väga lahedad töökohad," rõõmustab Tuuli ja lisab, et ta tegelikult ei oskagi vist asjades halba näha. "Isegi kui on olnud mõni halb kogemus, siis mingi aja möödudes sa näed, mida see on sulle õpetanud," lisab ta, et üritab näha kõiges positiivset.

Tuuli alustas TV3-s tööd produtsendina online meedia osakonnas ja osutus valituks konkursi korras. "Tegin ikka ausalt oma kümne leheküljelise töö ja andsin endast maksimumi," kommenteerib Tuuli, et tööpakkumine jõudis temani sotsiaalmeediast ning tutvused ametisse pääsemisele kaasa ei aidanud. "Ma tegin 12h kodutööd," räägib lauljatar, et talle tegelikult meeldib end proovile panna. 

Muusika on Tuuli jaoks töö ja hobi käsikäes. "Muusika on asi, kus hing saab rahuldatud," õhkab naine, aga kuna esinemised on pigem nädalavahetustel, siis jääb tal parajalt aega ka päevatöö tegemiseks. "Kui sa oskad oma aega planeerida, siis sa saad kõige hakkama," sõnab Rand, kes muusika tegemisele ja päevatööle lisaks omandab teadmisi ka Holistika Instituudis.  

Kes teeb, see jõuab ning äsja avaldaski Tuuli oma värske singli nimega "Tagasi ei saa". Tihti sõbranna Kristel Aaslaidiga ansambli Öed nime alt musitseerinud Rand otsustas seekord avaldad soolosingli. "Hing vajab sellist sooloväljendust ka," selgitab Tuuli, et Kristeliga nad tülis ei ole ja kõik on naiste vahel super. 

Lugu "Tagasi ei saa" valmis koostöös Alvar Antsoni ja Sander Sadamiga, kes tänavu produtseerisid Eesti Laulu üles astunud Kéa loo. "Tutvusime Eesti Laulul ja sealt see koostöö alguse sai," selgitab lauljatar, kuidas ta poistega kohtus. Naise sõnul oli koroonaaeg väga produktiivne ja ühiselt saadi purki suisa kümme demo.

"Tegelt tahaks sügiseks plaati, aga vaatame," on Tuuli lootusrikas ja lisab, et olenemata Spotify võidukäigust on plaat tema jaoks oluline märkides justkui ühte verstaposti loomingus.

Kuula täispikka intervjuud Star FM-i kodulehelt!

Tuuli Rand - "Tagasi ei saa"

Kommentaarid puuduvad