Robin Juhkental: muusika on minu jaoks tagaplaanile jäänud

uudised.ee

Robin Juhkental rääkis, et tal on tekkinud palju põnevaid väljundeid ja muusika on tagaplaanile jäänud.

Raadio 2-s hommikuprogrammi saatejuhina tegutsev Juhkental tunnistas, et muusika on tema jaoks vähemtähtsam. “Ma ei tunne, et pean endale midagi tõestama. Kunagi mõtlesin, et muusikaline karjäär on võib-olla ainuke asi, millest saan rahulduse ja ilma selleta ei saa üldse. Aga praegu tunnen, et on palju muid väljundeid,” vahendas Menu Juhkentali sõnu. 

Uut muusikat kirjutab ta siiski ka praegu. “Olen teelahkmel, sest ma ei tea, kas teha elektroonilist muusikat või minna tagasi juurte juurde ja sinna, kui 16-17-aastaselt kirjutasin esimesed lood akustilise kitarriga. Aga mul ei ole tunnet, et pean kiirustama. Ehk varsti saab midagi kuulata,” lisas muusik. 

 

Artikkel refereeritud Menust

Kommentaarid puuduvad