Miljardid esitlevad auhinnatud stuudioalbumit kontserdiga Fotografiskas

uudised.ee

16. juunil kl 19:00 esitlevad Miljardid lavalaudadel esmakordselt tänavu EMA galal aasta rockalbumi auhinna võitnud stuudioalbumit ”Ma luban, et ma muutun”. 

Miljardite teine kauamängiv ”Ma luban, et ma muutun” ilmus 18. novembril ning see valiti 2020. aasta parimate albumite sekka nii Eesti Ekspressi kui ka ERR-i kultuuriportaali poolt. Nende uuelt albumilt pärinev singel ”Savi” kandideeris ka Raadio Elmari ”aasta laulu” auhinnale. Miljardite viimane raadiosingel ”Sisemine samurai” oli aprillis Raadio 2 eetris enimmängituim kodumaine lugu.

”Mul on hea meel, et viimaks saame uut plaati fännidele laivis mängida," rõõmustab Marten Kuningas. "Tervele "Ma luban, et ma muutun" protsessile on ju endiselt punkt panemata. Hakkasime plaati ette valmistama juba sügisel 2018. Valmis saime kaks aastat hiljem, täpselt ajaks, mil kõik läks pausile. Eks metamorfoos võibki olla pikk ja käänuline, aga nüüd on aeg küps viimaseks etapiks: esinemine inimestele, rokkimine laval! Alles nüüd saame koostöös kuulajatega endast muusika vabaks mängida. Ootan põnevusega neid kohtumisi prooviruumis ning kontsertidel.”

Eesti Päevaleht kirjutas, et Miljardid on Eesti üks kõvemaid bände. "Ja mitte ainult sellepärast, et seal on koos ühed riigi parimad pillimehed ja laulja. Nad on julgelt astunud sammu tundmatusse – kaugemale soojast, turvalisest pesast, kus oleks padjahunnikus saanud mõnusalt samasuguseid viisijuppe tinistada ja ümiseda. Uue albumiga muusikaliselt üllatada suudavad ainult päriselt head pundid.”

Eesti Ekspress kiitis aga lugude sisu. ”Marteni tekstid kõlavad endiselt nagu käsitöö-luule. Mitte suvalised vaimukad riimid, vaid poeesiasse vormitud vaatlused.”

”Eksistentsiaalseid küsimusi arutatakse (albumil) nii enese kui ka ühiskonna tasandil, minemata seejuures patroniseerivalt noomivaks, piinlikuks või labaseks. Lisaks maitsekalt vormitud sõnumitele on tasemel ka muusikakirjutamine. Nelja miljardi kollektiivselt loodud helipilt on ärev ja rahutum kui varem ning elemente on toodud mitmelt eri rindelt,” seises Müürilehes.

Piletid on müügil bändi e-poes SIIN! Müügile tuleb vaid 200 piletit!

Kommentaarid puuduvad