Pilk peale! Karl Killingu singel “powerless” ilmus koos sügavmõttelise muusikavideoga

uudised.ee

Andekas noor laulja ja laulukirjutaja Karl Killing heitis katteloori uuelt loolt “powerless”, mis tähistab ühtlasi artisti debüüti plaadifirma Warner Music Baltics ridades. Muidu heatujulist ja tempokat värsket singlit toetab tumedama alatooniga muusikavideo, mille lavastas režissöör Lucas Romarin ning mis toob hästi esile laulusõnade sügavuse ja loo tegeliku sõnumi.

“Lugu “powerless” räägib segastest tunnetest, olles suhtega keerulises etapis ja  seejuures ideaalset lahendust otsides. Ees on kaks võimalikku teed, kas minna edasi koos või üksi, ja sees laiutab tume otsustusvõimetus. Laulusõnad “giving it up another night” viitavad sellele, et tihtipeale arvame, et otsust on lihtsam edasi lükata, kuid ühel hetkel võib see muutuda väga väsitavaks,” selgitab Karl uue singli sügavamat tausta.

Karl Killing on 19-aastane laulja, laulukirjutaja ja produtsent, kelle karjäär muusikas sai hoo sisse koosseisuga Beyond Beyond. Soolokarjääriga alustas Karl 2020. aasta sügisel ning lisaks oma singlitele “High Heels” ja Eesti laulu finaali jõudnud “Kiss Me”, on Karl ka aktiivne produtsent, kirjutades lugusid mitmetele tuntud Eesti artistidele nagu 5 miinust, villemdrillem, Elina Born, Pluuto, Grete Paia jt. Noorel muusikul on ilmunud ka ühine lugu „Cold Fumes“ koostöös kohaliku produtsentide duoga WATEVA, millel on praeguseks Spotifys üle kahe miljoni kuulamise. Lisaks produtseerimisele on Karl otsustanud jätkata soolokarjääri arendamisega Warner Musicu ridades.

Kommentaarid puuduvad