Pühajärve Jaanituli toimub vastavalt Terviseameti eeskirjadele

uudised.ee

Pärast vaheaastat toimub Otepääl Pühajärve ääres traditsiooniline Pühajärve Jaanituli vastavalt Terviseameti kehtestatud nõuetele. Korraldajad teevad mõned programmilised muudatused, müüki tulevad ainult kahe päeva passid ja kõik külalised peavad tegema koroonatesti.

Looduskauni Pühajärve ääres astuvad kahel päeval ja kahel laval sel aastal üles Nublu, Smilers, Terminaator, Shanon, 5Miinust ja paljud teised armastatud Eesti artistid. Täpne programm selgub lähinädalatel. Varasemalt väljareklaamitud välisesinejad Netsky ja Julian Jordan ning mitmed kodumaised artistid tulevad Pühajärvele järgmisel aastal, mil festival toimub tavapärases mahus. 

Viiruse leviku pidurdamiseks on sel aastal saadaval vaid kahe päeva piletid ja kõik juba ostetud ühe päeva pääsmed saab festivali infopunktis tasaarveldada kahe päeva passiks. Kõik Pühajärve Jaanitulele juba ostetud piletid kehtivad kas sel või järgmisel aastal. 

Festivalile pääsemiseks peavad külastajad tegema koroonatesti või esitama tõendi kehtiva negatiivse testi, tehtud vaktsiinide või haiguse läbipõdemise kohta. Korraldajad on GMP parklasse püstitanud ka testimisala. Negatiivse testi andnud külastajad saavad käepaela, mis tagab muretu sissepääsu Pühajärve Jaanitulele. 

Kõigil külastajatel palutakse kohale tulla tervetena. Korraldajad jälgivad piirkondlikku ja riiklikku olukorda ning viivad vajadusel sisse täiendavaid muudatusi, et nakkusoht miinimumini viia.

Pileteid 22. ja 23. juunil toimuvale Pühajärve Jaanitulele on võimalik osta Piletilevist ja kohapealt. Lisaks heale muusikale, suvisele meeleolule ja armastatud staaridele on festivalil võimalik end proovile panna traditsioonilistes jaanipäevamängudes ning lõbutseda erinevatel atraktsioonidel.

Kommentaarid puuduvad