Depressiooniga maadlev Karl Killing: saan probleemidest vaid vähestega rääkida

uudised.ee

Laupäeval oli Power Hit Radios taaskord eetris saade „SNEAKERBEAT,“ mille teises osas käis külas laulja ja produtsent Karl Killing.  

Alustuseks küsiti, kuidas Killing ennast kirjeldaks. "Olen lootusetu romantik, emotsionaalselt avatud kutt. Kui vinüüle ei oleks, ei tegeleks ma üldse muusikaga - jääksin korvpalli mängima või tegeleks mõne reaalainega," kommenteeris muusik.

Varem on Killing esinenud poisteansamblis Beyond Beyond: "nägin kesklinnas postri peal nende kuulutust, otsustasin proovida. Sain seal esinemiskogemust, olin varem sotsiaalselt väga ärev inimene."

Noormees leiab inspiratsiooni ebamugavusest. "Kõige ebamugavamas olukorras kirjutatud lugu on "Powerless." Noorte produtsentide viga on see, et nad lasevad asju välja kiirustades. Soovitan oodata 72 tundi ja veenduda, kas tegemist on hea lauluga. Minu eesmärk on saada muusikuna mitmekülgseks," lisas ta. 

Kui suure osa päevast võtab endale muusika? "Vähemalt 5-6 tundi päevas tegelen muusikaga," sõnas Killing. 

Noorusaeg ei ole Killingul möödunud probleemideta. "Vaimne tervis on tähtsam kui kunagi varem. Olin 10. klassis depressioonis ja ka nüüd on koormuse all see välja löönud. Sellistest asjadest peaks rohkem rääkima, aga saan vaid väheste sõpradega nendel teemadel arutada. Olen loomult ülemõtleja ja see põhjustab ärevust, kuid käin abi saamiseks hingamisteraapias ja mediteerimas," analüüsis saatekülaline. 

“SNEAKERBEAT” on Power Hit Radios laupäeviti kell 18-20 ning seda saab järelvaadata TV3 Play keskkonnast.

Kommentaarid puuduvad