Mis toimub? Uudo Sepp kimab vanniga mööda linna

uudised.ee

Selgub, et Uudo Sepp on end oma uues videos mugavalt vanni sättinud, et ilmestada, kuidas ta oma vaba päeva veedab. Suvises muusikavideos löövad kaasa Uudo sõbrad ja mõned jälgijad. Lõbusaks muusikavideoks meisterdas Uudo koos enda kallima Kendra Katrina Könneliga vanni, millega nad sõitsid läbi Tallinna tänavate päikese poole.

Lugu "Vaba päev" räägib vabadest päevadest, mida koos sõpradega veeta. Iga päev ei ole hall päev ja isegi kui on, siis tuleb leida aega, et end vabaks lasta ja lihtsalt lõbutseda. "Leidsin, et üks minu vaba päev võiks olla täiesti pöörane ning läksime vanniga mööda Tallinnat seiklema – see oli üks minu elu vingeimaid seiklusi. Mis kõige ägedam, me suutsime naerutada ka nii mõnegi võõra näo, kes meist sel seiklusel möödus. Andke endalegi üks mõnus vaba päev!"

Koostöös Produtsendi Robert Olisahi ja oma parima sõbra Erki Pajuga valmis hitt "Vaba Päev". Mõte oligi luua üks mõnus suvehitt, millega päikeseloojangusse sõita. Video esimene osa tehti hommikul nelja ajal kesklinnas ja teine pool õhtu poole Pirita promenaadil. Mix ja Master on tehtud Erki Paju Poolt. Video filmis Rauno Vahtre.

Kommentaarid puuduvad