Tanel Padar avaldas uue singli “Varjudes”

uudised.ee

Tanel Padar avaldas täna uue singli ”Varjudes”, mille loomise protsessis on mänginud rolli nii tütar Linda kui ka Mihkel Raud. Tegemist on Taneli esimese sammuga tagasi rokilikuma soundi poole, mida on suuresti inspireerinud tütar Linda

Loo produtseeris Tanel koos Eric Kammistega, teksti kirjutas Martin Saaremägi ning muusikavideo autor on Hindrek ”Masa” Maasik. Singel on tänasest kuulatav kõikidest digikanalitest.

”Hakkasin teadlikult otsima kontakti oma vana armastusega rokk muusika vastu. Kodus pilli mängides panin tähele, kuidas minu pisitütrele töötasid vanad rollingute riffid sada korda paremini kui mõni kiisu ja kutsu laul, mida talle varasemalt ikka mänginud ja laulnud olen. Seepeale leidsin end mõtisklemas teemal ”suured lavad ja vali musa”. Sain aru, et pisike Linda peab mind laval rokkimas nägema. Tema ongi hetkel minu suurim inspiratsioon. Ta ei ole kunagi näinud juukseid loopivaid musasõpru, aga ta teeb seda alati, kui ma paar kurjemat kitarri käiku mängin.”

”Varjudes” singlil on mitmeid huvitavaid pidepunkte ka Mihkel Rauaga. Nimelt, uus lugu on kirjutatud legendaarsel Gibson Hummingbird akustilisel kitarril, mille Tanel aastaid tagasi Mihklilt ära ostis. Lisaks sellele inspireeris Mr Lawrence`i esinemine tänavusel Eesti Laulu konkursil Tanelit kontakti otsima ”Annabel`i” uusversiooni produtsendi, Eric Kammistega.

”Kui ma kuulsin esimest korda Eesti Laulu finaalis "Annabel'i" uusversiooni, tekkis hirmus tahtmine pilli järele haarata ning mõned korralikud kidrariffid tõmmata. Ma teadsin, et Eric Kammiste aitas seda uusversiooni produtseerida ning see kõlas väga lahedalt ja värskendavalt. Kui ikka kitarre, siis kohe mõnuga ja palju.

Loomulikult ei saanud ma oma vaimustust enda teada jätta – mulle lihtsalt ei ole see omane. Kui meeldib, siis tuleb tegijaid ka tunnustada. Kirjutasin Ericule ja tol korral lihtsalt mainisin, et oleks lahe ”kunagi” koos midagi teha. Aga see mõte ei tahtnud kuidagi lahti lasta ning ”kunagi hiljem” jõudis oluliselt varem kätte. Juba esimesel kokku saadud pooltunnil oli selge, et see koostöö saab olema puhas lust ja rock'n'roll!”

Nagu paljud teised artistid, on ka Tanel oodanud võimalust naasta tagasi lavale ja kohtuda taaskord oma fännidega: ”Oskan mõlemat kindlasti nüüd rohkem hinnata. Vahel on vaja mõrudat aega elus, et osata taas väärtustada oma lähedasi, tööd ja loomulikult oma fänne. Teen kõik selleks, et kaotatud aeg tasa teha.”

Taneli sõnul on ta bändiga usinalt proove teinud ja võtnud taaskord rohkem rokilikuma suuna – selleks puhuks on välja otsitud ka vanad Gibsonid: ”Näis kui headeks sõpradeks me saame. Eks nad on pikalt vaikelu elanud oma kohvrites ning neid tuleb natuke meelitada.”, lisab ta muiates.

Tanel Padar avaldas täna uue singli ”Varjudes”, mille loomise protsessis on mänginud rolli nii tütar Linda kui ka Mihkel Raud. Tegemist on Taneli esimese sammuga tagasi rokilikuma soundi poole, mida on suuresti inspireerinud tütar Linda

Loo produtseeris Tanel koos Eric Kammistega, teksti kirjutas Martin Saaremägi ning muusikavideo autor on Hindrek ”Masa” Maasik. Singel on tänasest kuulatav kõikidest digikanalitest.

”Hakkasin teadlikult otsima kontakti oma vana armastusega rokk muusika vastu. Kodus pilli mängides panin tähele, kuidas minu pisitütrele töötasid vanad rollingute riffid sada korda paremini kui mõni kiisu ja kutsu laul, mida talle varasemalt ikka mänginud ja laulnud olen. Seepeale leidsin end mõtisklemas teemal ”suured lavad ja vali musa”. Sain aru, et pisike Linda peab mind laval rokkimas nägema. Tema ongi hetkel minu suurim inspiratsioon. Ta ei ole kunagi näinud juukseid loopivaid musasõpru, aga ta teeb seda alati, kui ma paar kurjemat kitarri käiku mängin.”

”Varjudes” singlil on mitmeid huvitavaid pidepunkte ka Mihkel Rauaga. Nimelt, uus lugu on kirjutatud legendaarsel Gibson Hummingbird akustilisel kitarril, mille Tanel aastaid tagasi Mihklilt ära ostis. Lisaks sellele inspireeris Mr Lawrence`i esinemine tänavusel Eesti Laulu konkursil Tanelit kontakti otsima ”Annabel`i” uusversiooni produtsendi, Eric Kammistega.

”Kui ma kuulsin esimest korda Eesti Laulu finaalis “Annabel’i” uusversiooni, tekkis hirmus tahtmine pilli järele haarata ning mõned korralikud kidrariffid tõmmata. Ma teadsin, et Eric Kammiste aitas seda uusversiooni produtseerida ning see kõlas väga lahedalt ja värskendavalt. Kui ikka kitarre, siis kohe mõnuga ja palju.

Loomulikult ei saanud ma oma vaimustust enda teada jätta – mulle lihtsalt ei ole see omane. Kui meeldib, siis tuleb tegijaid ka tunnustada. Kirjutasin Ericule ja tol korral lihtsalt mainisin, et oleks lahe ”kunagi” koos midagi teha. Aga see mõte ei tahtnud kuidagi lahti lasta ning ”kunagi hiljem” jõudis oluliselt varem kätte. Juba esimesel kokku saadud pooltunnil oli selge, et see koostöö saab olema puhas lust ja rock’n’roll!”

Nagu paljud teised artistid, on ka Tanel oodanud võimalust naasta tagasi lavale ja kohtuda taaskord oma fännidega: ”Oskan mõlemat kindlasti nüüd rohkem hinnata. Vahel on vaja mõrudat aega elus, et osata taas väärtustada oma lähedasi, tööd ja loomulikult oma fänne. Teen kõik selleks, et kaotatud aeg tasa teha.”

Taneli sõnul on ta bändiga usinalt proove teinud ja võtnud taaskord rohkem rokilikuma suuna – selleks puhuks on välja otsitud ka vanad Gibsonid: ”Näis kui headeks sõpradeks me saame. Eks nad on pikalt vaikelu elanud oma kohvrites ning neid tuleb natuke meelitada.”, lisab ta muiates.

Kommentaarid puuduvad