Sander Mölder ja Daniel Levi avaldasid koos mõnusa suvehiti

uudised.ee

“Wavin’” on mõnusalt suvise kõlaga, mis omal moel käib ka nüüdseks legendaarse ja Eesti Top40s üle 100 nädala olnud “San Francisco” tuules. Uus lugu on juba kolmas Sanderi ja Danieli ühine projekt ning esimene singel suvel ilmuvalt Sanderi EPlt. “Wavin’” sai kirjutatud eelmine suvi, kui muusikud tundsid, et koos kirjutamine sujub neil väga hästi.

“Danieli retsilt plahvatuslik energia on alati heaks alustalaks positiivsetele mõnusatele suvistele lugudele”, kirjeldab Sander koostööd Danieliga. Daniel lisab: “Aeg Sanderi stuudios möödub nagu pikk suveõhtu - tead, et oled kaua juba olnud, aga ometi tahaks veel. Aken on kinni, muidu kostub Rävala puiestee müra tuppa, ja seal palavas stuudios juhtuski kosmiline kokkupõrge minu meloodiate ja Sanderi sample’ite vahel”.

Sanderi EP ilmub TIKS plaadifirma alt juunikuu lõpus. EP läbivaks teemaks on suvi ja igatsus puhkuse järele. “Eelmine suvi kirjutasin palju muusikat erinevate artistidega ja ühel hetkel tundsin, et kõikidel lugudel on mingisugune ühine joon. Kindlasti mõjutasid ka koroonast tekkinud raskused kõigis muusikutes suve, puhkuse ja vabaduse igatsust ning sellest soundist inspireerituna saigi see suvine EP kokku pandud,” kirjeldab Sander EP sünnilugu.

Laulu saab kuulata SIIT

Kommentaarid puuduvad