Eesti suurima jaanipeo lava on püsti ja esinejate järjekord avalik

uudised.ee

Juba homme saab suvesooja Pühajärve ääres alguse Eesti suurim jaanipidu Pühajärve Jaanituli 2021. Pärast kaheaastast pausi on Pühajärve äärde kerkinud taas kaks lava ja Eesti parimad artistid valmis üllatama.

14. korda toimuv Pühajärve Jaanituli on muutunud legendaarseks festivaliks, kus tähistada kooli lõppu ja panna algus vingele suvele. Paljude artistide jaoks on see üks suve parima meeleoluga pidu, mis inspireerib looma uusi hitte ja annab võimalusi üllatusteks. Sel aastal avab jaanitule räppar Reket, kellele järgneb iga-aastane kindel tulija Terminaator. Esimese päeva lõpetab räpipunt 5Miinust. 

Sama tuliselt, kui esimene päev lõppeb, algab teine koos Shanoniga. Seejärel astuvad üllatusterohke ühiskavaga lavale uue generatsiooni räpparid villemdrillem ja Pluuto. Pühajärvest hiti teinud Smilers on samuti iga-aastane püsiesineja ja publiku vaieldamatu lemmik. Tänavuse jaanitule lõpetab megakontserdiga räppar Nublu.

Rannaala hõivavad Eesti parimad DJ-d, kes muudavad rannaäärse parima vaatega ööklubiks, kus kõlavad värskeimad pophitid. Lisaks heale muusikale ja peole on võimalik end erinevatel atraktsioonidel proovile panna. Iga-aastaseks hitiks muutunud benjihüpet Pühajärve kohal saab sooritada ka sel aastal. Parim vaade kõrgusest kogu piirkonnale ja adrenaliinisööst muudavad peo unustamatuks. 

Kui pidu läbi, saab tõeline jaanituleline liikuda edasi imelise vaatega telklasse, kuhu on heaks äraolemiseks loodud kõik mugavused. Pileteid 22. ja 23. juunil toimuvale Pühajärve Jaanitulele on võimalik osta Piletilevist ja kohapealt.

KAVA:

22.06.2021

18.00 Väravad avatud

20.00 Reket

21.30 Terminaator

23.45 5Miinust

23.06.2021

16.00 Väravad avatud

19.30 Shanon

21.00 villemdrillem ja Pluuto

22.30 Smilers

00.00 Nublu

Kommentaarid puuduvad