Kõrv peale! An-Marlen andis välja enda esimese eestikeelse singli koos stiilse muusikavideoga

uudised.ee

An-Marleni uus lugu räägib loo ebatervest armastusest ja purunenud ootustest

Noor andekas artist An-Marlen andis täna välja enda esimese eestikeelse singli “Sinust lahti ei saa”. Lugu valmis koos produtsentide Sander Sadama ja Alvar Antsoniga ning videole valmis maitsekas video režisöör Iris Peili juhtimisel.

An-Marlen on noor tõusev täht, kelle muusikas on mõjutusi garage’ist, tantsumuusikast, r’n’b’st ja soulist. Kui varasemalt on laulja ja laulukirjutaja kirjutanud loomingut inglise keeles, siis uus lugu on emakeeles. “See otsus tuli läbi tiimisiseste arutelude – kuigi iga algus tundub pisut keeruline, leian, et emakeeles enda väljendamisel on omad võlud ja ma olen väga põnevil, kuidas publik selle muutuse vastu võtab. Kindlasti tahan enda järgnevate lugude kirjutamise protsessi kaasata erinevaid andekaid noori autoreid ja luuletajaid,” kommenteerib An-Marlen 

Uus lugu valmis koostöös produtsentide Sander Sadama ja Alvar Antsoniga. “Kuulasime sel ajal palju Dua Lipat ja Halseyt. Tahtsime panna loosse mingisugust sneakyt ja Bondilikku liikumist, hoides lugu siiski poplaulu kontekstis,” täpsustavad Sander ja Alvar. “Kuigi kirjutasime laulu algselt inglise keelde, siis ei oskaks seda lugu enam muu, kui eestikeelsena ette kujutada. Panin sinna loosse killu oma hingest ja ma loodan, et see lugu paneb inimeste südamed rohkem suverütmis tantsima,” lisab An-Marlen.

Muusikavideo valmis koostöös erinevate andekate loovinimestega – režisööriks ja kunstiliseks juhiks oli Iris Peil, operaatoriks Ben Raybone, produtsendiks Britt Randma ja Ingel Marlen Mikk, stilistiks Sille Randviir (PUUE Universe) ning meigimaagijat lõid Maret Ubaleht ja Eliise Sepp. “Kogu loo ja video sünni juures on mul kõige suurem rõõm olla siin Eestis ümbritsetud niivõrd andekate inimestega ja ilma nendeta poleks see lugu koos muusikavideoga ilmavalgust näinud. Oskan olla vaid tänulik ja elevil,” rõõmustab An-Marlen.

“Kohe kui Ingliga kokku saime, mõistsime esimesest silmapilgust, et oleme väga samal lainel ning jagame sarnaseid kogemusi. Video osas soovisin edasi anda pigem emotsiooni, luua läbi tugeva visuaalse keele aimdust tunnetest, millest lugu minu jaoks kõneleb. Loo sõnum resoneerus minuga küllatki tugevalt, eks kõigil on kusagil keegi, kellega ka läbi suure soovi edasi minna ei saa. Sinust lahti ei saa räägib minu jaoks põgenemisest iseenda eest, tunnete eest, mis oma olemuses põrkuvad,” täpsustab video režissöör Iris. 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=dnVF0aFNSuc[/embed]

Kommentaarid puuduvad