Andreas Poom sõlmis lepingu hinnatud plaadifirmaga: tahan olla oma loominguga haavatavam

uudised.ee

Noor muusik Andreas Poom sõlmis lepingu plaadifirmaga Smuuv Records ja avaldab õige pea värske singli nimega "Coffee Shop".

"Tegu oli väga motiveeritud ja toreda meeskonnaga. Mitu Zoomi kõnet hiljem sõlmisime plaadilepingu ja asusimegi koos töötama,“ kirjeldab Poom koostöö algust.

Koroonaaeg oli Andreasele pigem inspireeriv kui mitmeid kuid järjest sai tegeletud uue muusika loomisega. "Tunnen, et arenesin laulukirjutajana tohutult ja kirjutasin just sel ajal oma lemmikud lood. Ma ei oleks suutnud karantiinis kitarrita hakkama saada. Iga õhtu leidsin end pill käes ja lasin oma emotsioonidel laulusõnadena väljenduda,“ meenutab Andreas.

Plaadifirmani Smuuv Records jõudis ta tänu oma mänedžerile. Uuest koostööst ootab ta eelkõige seda, et saaks töötada kindla tiimiga. „Arvan, et meeskonnatöö on väga tähtis.

Koostöös plaadifirmaga ilmub juba 9. juulil ka uus singel „Coffee Shop“. „Soovin alati pakkuda oma kuulajatele siirast muusikat, millega on võimalik kergesti samastuda. Tahan olla oma loominguga haavatavam.“ 

Kommentaarid puuduvad