Räppar nublu läheb esmakordselt soolotuurile ja esitleb debüütalbumit “Café Kosmos”

uudised.ee

Räppar nublu esitleb kontserdisarja „Kohviku tuur,“ mis saab 6. augustil alguse Rakvere Vallimäelt. Tegemist on muusiku esimese soolotuuriga, mille fookus on peamiselt tema kaua oodatud debüütalbumil „Café Kosmos,“ mis ilmus eelmise aasta lõpus ning mida lõpuks suurelt esitleda saab. Piletid Rakveres toimuvale kontserdile on saadaval Ticketeris ja Piletilevis.

„Kohviku tuur“ saab 6. augustil alguse Rakvere Vallimäelt ning jätkub 19. augustil Kuressaares. Räppar astub 28. augustil üles Tartus ning tuurile paneb 3. septembril punkti esinemine Tallinnas. Igal kontserdil astuvad nublu eel ja temaga koos lavale ka erikülalised. Nendest esimesel, Rakveres toimuval kontserdil, esineb erikülalisena 2 Quick Start.

„Sõbrad, tulge, teeme koos uut ja vana ja kõige uuemat!” ütleb nublu tuuri eel. „Kohviku tuur“ on muusiku esimene soolotuur ning esitamisele tulevad peamiselt lood muusiku debüütalbumilt „Café Kosmos“. Eelmise aasta lõpus ilmunud kauamängivaga noppis räppar tänavu Eesti Muusikaauhindadelt nii aasta debüütalbumi kui aasta albumi tiitlid ning lõpuks on kätte jõudnud aeg, mil albumit ka suurtel lavalaudadel esitleda. Loomulikult kostuvad kontsertõhtutel ka nublu varasemad hitid, mida saadab spetsiaalselt tuuri jaoks loodud eri-show ühes seniavaldamata visuaalide ja üllatusartistidega.

Piletid „Kohviku tuuri“ esimesele kontserdile Rakvere Vallimäel on saadaval Ticketeris ja Piletilevis. nublu tegemistega saab olla kursis Facebooki ja Instagrami vahendusel.

Kommentaarid puuduvad