Lexsoul Dancemachine võtab 8. sünnipäeva vastu suure kontserdiga Telliskivi Kvartalis 

uudised.ee

Eesti armastatuim funk-soul-ansambel Lexsoul Dancemachine saab 8-aastaseks. Esimest korda ajaloos tähistab bänd enda sünnipäeva suure kontserdiga, mis toimub 4. septembril Telliskivi Kvartalis.

Ees ootab kordumatu võimalus sellest kõigest osa saada suve lõpus aset leidva vägeva kontserdi näol. Konfetikahurid saavad täidetud kartulisalatiga, küünlaid peab ilmselt kustutama mitme tuletõrje ekipaažiga, aga see-eest saavad tol õhtul kõik kõige sügavamalt puusadest tulevad soovid tantsides täidetud.

Kontserdile oodatakse eranditult kõiki ansambli sõpru, kuulajaid ning funk- ja soulmuusika fänne. “Tuleb täielik block party! Live saab olema täpselt 8 korda retsim kui tavaliselt,” lisab bändi solist Robert Linna. Kontserdil lisandub 7 liikmena Luiz Black!

Käesoleva aasta alguses toimunud Eesti Muusikaauhindadel aasta ansambliks kroonitud Lexsoul Dancemachine’i näol on tegemist kuueliikmelise kollektiiviga, kes leidis tee laiema publikuni 2015. aasta lõpus ilmunud debüüdiga “Deus Lex Machina”. Sellele järgnes 2017. aastal “Sunny Holiday in Lexico” ning eelneva aasta maikuus plahvatas bändi funk-vulkaanist maapinnale nende kolmas kauamängiv “Lexplosion II”. Üles on jõutud astuda Inglismaa klubides ja festivalidel nagu Pori Jazz, Imagina Funk, Positivus, ning kuulajate poolehoidu võidetud nii läbi BBC 6 kui ka BBC 2 raadiolainete. 2020. aasta suvel esines kollektiiv liikuva Hulkurbussi katusel 3,5 tundi järjest, sõites läbi Tallinna kesklinna.

Kontserti korraldavad Smuuv ja Funk Embassy. Pileteid on saadaval piiratud koguses Ticketerist ja Piletilevist. Kiireimatele ostjatele on piletihind 19 eurot, edasi 22 eurot.

Tutvu Lexsoul Dancemachine loominguga: SIIT

Pane attend Lexsouli sünnipäevale: SIIN

Kommentaarid puuduvad