Noor muusik Andreas Poom avaldab, mis pani teda jalgpalli muusika vastu vahetama

uudised.ee

Noor muusik Andreas Poom tuli hiljaaegu välja oma uue palaga, mis kannab nime “Coffee Shop”. Sel puhul kostitas Poom ka Star FMi pere värskete kohviubadega ja rääkis lähemalt, miks tema süda kuulub jalgpalli asemel hoopis muusikale. 

“Eelmisest aastast hakkasin kohvi jooma, nüüd tegin loo kohvi kohta ja viin kõigile oma kohviuba laiali,” jagab Andreas, kes saabus Star FMi stuudiosse koostöös Kafoga loodud kvaliteetsete kohviubadega.

Teatavasti on Andrease isa legendaarne jalgpallur Mart Poom, kes oma hiilgeaegadel mängis Inglismaal, kus oli kaasas ka pere. Andrease sõnul viibis ta tol ajal kogu aeg mängudel ja võib öelda, et tänu sellele sai tal jalgpallist isu täis. Kuid Inglismaal oli ühes ka süntesaator, mille najal Andreas muusikapisiku sai ja sellele teele tänaseni jäänud on. Muu hulgas tunnistab laulja, et ei jälginud suurt ka äsja lõppenud jalgpalli MM-i ja elas kaasa vaid finaalmängule. 

Siiski muusika Andrease pere jaoks võõras ei ole. “Emapoolsed juured toovad seda välja küll”, tunnistab laulja, et ema suguvõsas on muusika sees. Andreas läheb sügisel 12. klassi, mis tõotab koroonalaine mõjul tulla taas osaliselt distantsõppena. Laulja tunnistab, et kindlasti on koolis kohapeal käia palju parem, kuid saab kenasti hakkama ka distantsõppega. “Meil oli vahepeal süsteem – üks nädal kodus ja teine nädal koolis –  mis sobis mulle väga hästi,” räägib ta, et koolis võeti teooriat ja kodus tehti praktilisi harjutusi. 

Kuula täispikka intervjuus Star FMi hommikuprogrammist SIIT!

Kommentaarid puuduvad