5MIINUST ja Smilers annavad ainulaadse ühiskavaga kontserdi septembris

uudised.ee

Armastatud ansamblid 5MIINUST ja Smilers annavad 11. septembril ainulaadse ühiskavaga kontserdi Telliskivi Kvartalis, mille sarnast pole varem nähtud.

Kes mäletab veel 5MIINUSE 5 aastapäeva kontserti Telliskivi Kvartalis teab, et see oli kontsert, millest siiani räägitakse. Nüüd on nad tagasi ja võimsamalt kui kunagi varem, sest lava jagatakse Eesti armastatuima rokkbändi Smilersiga. Ja mitte lihtsalt ei olda koos laval ja ei tule esitusele “Loodus ja hobused” vaid luuakse spetsiaalselt selleks õhtuks valminud ühiskava, kus saab kuulda mõlema artisti loomingut uues kuues. 

“Meie tutvume Hendriku ja Smilersi loominguga, nemad tutvuvad meie omaga ja esitame mingit osa sellest ka ühiselt. See ei ole selline üks enne ja teine pärast kontsert, vaid päris ühine etlus. Vaatemäng, seiklus, vojaaž…Tegelikult on kõik meie kontserdid, mis suve jooksul teeme, üheks suureks peaprooviks just sellele Telliskivi asjale. Tasub tulla.” kommenteerib Kohver ansamblist 5MIINUST.

Lääne-Viru mändide all alguse saanud Võsu poistebänd 5MIINUST on tänaseks kasvanud üle-eestiliseks sensatsiooniks. Tabelitipud ja A-pleilistid pole Estoni Kohvrile, Päevakoerale, Põhja Koreale, sir Lancelotile ja Venelasele  võõrad. Pundi intervjuud, muusika ja lived on laetud positiivsest energiast, siirast rõõmust, armastusest muusika ja kõige ümbritseva vastu ning üleajavast andekuseämbrist. 2019. aastal ilmunud grupihitt ”Paaristõuked” püsis Eesti raadiote edetabelis tervelt 20 nädalat ja hoidis digikanalites esimest kohta lausa 14 nädalat jutti. Järgnenud singlid “Peo lõpp” ning duett “loodus ja hobused” koos vanameister Hendrik Sal-Salleriga puudutasid samuti tabelitippe ning on hullutanud kümneid tuhandeid pidulisi üle Eestimaa. 2021. aasta kevadel ilmunud duubelsingel “gloria/buffalo” on ideaalseks leevenduseks mullu ärajäänud suvele ning veel sel aastal on bändilt oodata mitmeid üllatusi.

Legendaarne ansambel Smilers on samuti bänd, kelle nimi pikemat tutvustamist ei vaja. Nende muusika on kujunenud lahutamatuks osaks meie rahva DNAst ja juhtfiguurist, Hendrik Sal-Sallerist on saanud ajatu rahvuslik legend. Smilers on avaldanud kokku 15 stuudioalbumit mitmekümne raadiohitiga ning esinenud kõikides maakondades ja olulisemates popkontserdipaikades. Lõpetuseks sobiks jagada kuulaja kommentaari, mis on jäetud viimase singli “Tee mis sa tahad” video alla: “Ainuke asi Eestis, milles ei pea pettuma on Smilersi laulud.” 

Sündmuse korraldajaks on Smuuv, mida juhivad Anton Must ja Mihkel Sirelpuu. “Sellist asja pole mitte kunagi varem nähtud – oleme väga elevil,” lisab korraldaja Anton. Kahe armastatuima Eesti ansambli ühiskavaga kontsert toimub 11.septembril Telliskivi Kvartalis. Piletid saadaval Piletilevist ja Ticketerist.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=lTJHofgwzRg[/embed]

Kommentaarid puuduvad