Lauri Saatpalu: tõeline sadistivärk on inimesele palju loomuomasem

Suvised Seitsmesed

Kontserdisarja “Muusika Maitsed” on Maarjamäe lossiparki meelitanud kohale kõik Dagö austajad ja "Suviste Seitsmested" stuudios on kohal mehed, ilma kelleta ei kujuta seda bändi kohe kuidagi - Lauri Saatpalu ja Peeter Rebane.

Kontserdisarja külastajatele kinnitas ansambel Dagö, et nende kontsert algab ja lõppeb hittidega. ''Surume ikka enda maitseid peale. Inimesed on sadomaso liini, nad ostavad kontserdile piletid ja teavad, mis piitsa nad saada tahavad. Seda nad saavad ja selles mõttes me ei peta,'' ütleb Saatpalu huumoriga enne esinemist.

Saatpalu lisab, et koos Peeter Rebasega tegid nad ka sel suvel koos teatrit. ''Ma osalesin ühes lavastuses ''Sinihabe'' ja Peeter tegi sinna väga ilusa muusika. Nii et kui Hüüru mõisas on soovi kellelgi vaadata, siis augusti lõpus me seda veel mängime,'' ütleb Saatpalu. Ta lisab, et etendus on siiani hästi vastu võetud. ''Täissaalid on olnud etendustel. Vali õige saali suures ja inimesed on väga rõõmsad, sest ega ainult heinamaal ei taha lustida ja heinamängu vaadata, vaid tõeline ja mõrv ning sadistivärk on inimestele palju loomuomasem.''

Vaata intervjuust, kus soovib Saatpalu on sünnipäeva tähistada, millises teatrietenduses ta üles astub ja kuidas koroonaaeg muusikuid mõjutas.

[embed]https://play.tv3.ee/embed-video/-,CLIP-3210668[/embed]

Kommentaarid puuduvad