Video! Gameboy tetris avaldas, kuidas valmis “Incognito” muusikavideo

uudised.ee

gameboy tetrise ehk Pavel Botšarov avaldas oma värske soolosingli “Incognito” jaoks valminud muusikavideo telgitagused, kus ta kehastub unistava portjee rolli. Hoogne video sai filmitud Hestia Hotel Barons nimelises butiikhotellis, mis on 20. sajandi alguse art noveau stiilis ehitatud hoone.

Video valmis koostöös Get Shot Filmiga ning režisööriks oli Janar Aronija, kellelt tuli põnev idee loo sõnumi edastamiseks. gameboy tetris on tulemusega väga rahul just raamidest väljuva lahenduse pärast. Ta kiidab samuti võttemeeskonna leidlikkust ja professionaalsust.

Äsja 100 tuhandese vaataja piiri ületanud muusikavideost käivad muuhulgas läbi erinevad avalikkusele tuntud tegelased nagu nublu, 5MIINUST, Qrx, Jaanek ning filmitegijad Jaan Sinka (ansambel OUU) ja Kristjan Taal. Täielik osatäitjate ja videoga seotud tegelaste loetelu on välja toodud video kirjelduses.

Paveli esimese soolosingli “Incognito” produtsentideks on Kaspar372 ja Otoroshi, kitarri mängis Raul Ojamaa, viiulit Serj Solo ja taustavokaale laenas laulja Elina Born.

gameboy tetris kannab igapäevaselt mitut erinevat rolli - isa, laulja, räppar, raadio saatejuht ja mõnikord isegi näitleja. Osadele muusikasõpradele on ta tuntud bändide Gorõ Lana ja Catapulta liikmena, teised teavad muusikut ansambli 5MIINUST ridadest või koos nubluga ilmunud lugudest ”für Oksana”, “Tamburiin (feat. Buck Fuddi)”, “Paraadna (feat. Raul Ojamaa)” ja “Biology (feat. Cartoon)”.

gameboy tetris on jõudnud koostööd teha teistegi trendikate kodumaiste artistidega. Nii on kuulajate kõrvu paitanud Clicheriku & Mäxiga koos ilmunud singel “Maakas” ja Villemdrillemiga välja antud lugu “Soolane Värska”. Soolokarjääriga alustamiseks andis artistile inspiratsiooni soov luua muusikas vaheldusrikkust, ületada piire ja end mitte liigselt raamidesse panna.

gameboy tetrise esimene soolosingel “Incognito” ilmus koostöös Warner Music Balticsi ja Smuuv Recordsiga.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=0LYsdM1awr0[/embed]

Kommentaarid puuduvad