Bänger! Lauljatar Heleza avaldas klubihõngulise singli “Üksinda koos”

uudised.ee

Eesti Laulul tuntust kogunud lauljatar Heleza avaldas täna tantsulise singli “Üksinda koos”. Lugu valmis Helsingis Soome produtsendi Niko Lithi käe all ning video väntas loole režissöör Markus Mikk. 

“Nii mõnus on peale töist ja päikselist suve uue ja teistsuguse energiaga muusikasse naasta. Suvi läks mööda nii kiirelt ja ükspäev tabasin end mõttelt, et appi, polegi ju vahepeal ühtegi lugu teinud,” naljatleb Heleza. 

““Üksinda koos” on kindlasti minu eelnevast materjalist palju tantsulisem ja jälle uus suund, mida varasemalt katsetanud pole. Kui minu EP näitas mind mitmest erinevast küljest korraga, tundsin, et selle looga keskendusin just rohkem ühele minale. Olen oma muusikas alati 100% ise ja huvitav oli rääkida enda jaoks keerulist lugu mängulises võtmes.” 

“Lauluga “Üksinda koos” alustan ma uut peatükk, ning tunnen, et sain sellega panna punkti ühele suurele osale oma elust. Sain jutustada enda loo, enda emotsioonid sellega talletada ja edasi liikuda. Kes saab aru, see saab. Inglise keeles on selleks väga hea sõna “closure”,” jätab Heleza loo tõlgendamiseks otsad lahti.

Loole tehti ka jutustav muusikavideo, mille valmimist kirjeldab Markus Mikk: “Heleza tuli juba kolmandat korda minu juurde väga tugeva sisendiideega ning võib tõdeda, et leidsime silmapilkselt ühise visuaalse suuna. Juba eelnevate koostööde puhul olen nautinud Heleza enda väljakujunenud mõtteid stsenaariumi osas ning tahet lüüa kaasa pea igas rollis - eelproduktsioonist võttepaiga koristamiseni, olles alati hingega sajaprotsendiliselt asja juures ning suur osa meie pisikesest tiimist. Keegi, kes jõuab platsile esimesena ja lahkub viimaste seas, suudab sõrmenipsu pealne nutta, naerda, laulda, suhelda ning kõigele lisaks ka seltskonna tuju üleval hoida.“

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=tyELgrVIu1w[/embed]

Kommentaarid puuduvad