Karjäärivahetus? Andrei Zevakin sõlmis lepingu maailmakuulsa plaadifirma Sony Musicuga

uudised.ee

Tuntud produtsent, juutuuber ja muusik Andrei Zevakin sõlmis lepingu maineka plaadifirma Sony Music Balticsiga ning alustab soolokarjääri. 

Oma muusikakarjääri alustas Andrei juba varajases eas ja muusikaprodutseerimiseni jõudis ta 2016. aastal. Rohkem kogus Zevakin tuntust, kui hakkas postitama erinevaid kavereid teiste Eesti artistidega oma Youtube’i kanalile. Kõige populaarsemal kaveril, mis Andrei on oma kanalile postitanud, on tänaseks saanud juba üle miljoni kuulamise. 2018. aasta Youtuber’i tiitli võitnud Zevakin on oma produtseeritud ja esitatud lauludega mitmel korral pääsenud Eesti Laulu finaali ning võitnud palju jälgijaid ja kuulajaid läbi oma tegemiste.

Zevakini sõnul oli Sony Musicuga lepingu sõlmimine loomulik jätk tema karjääris. “Meie ootused ja lootused ühtisid kogu tiimiga, kellelt tunnen tuge. Otsustasin, et tulevikus tahan teha rohkem muusikat sooloartistina, et näidata, mis mul endal on kirjutatud,” räägib Andrei, et plaadifirmaga leidis ta ühise keele. 

Andrei hinnangul on tema muusikastiil varieeruv: „Kindlasti jääb mu stiil popmuusikasse, kui ma ei ei välista, et mu fännid võivad oodata midagi üllatavat. Lisaks leian, et plaadifirma all saan õppida palju muusikamaailma kohta ning see, et ma olen töötanud produtsendina, annab rohkelt juurde ja teeb kogu kogemust põnevamaks.” 

Tema plaan on välja anda oma esimene singel juba varsti. “Muidugi on Youtube boonus ja see ei kao kuskile ning aitab kogu protsessile kaasa, aga palju põnevat on veel oodata.”

Sony Music Baltics tegevust juhtiv direktor Kaisu Pulli kommenteerib Andrei sõlmimist: “Me oleme jälginud Andrei karjääri mõnda aega ja vaatamata tema noorele eale, on ta saavutanud palju. Andrei on talendikas produtsent ja laulukirjutaja ning teab oma publikut väga hästi. Tervitame teda soojalt oma Sony Musicu perekonda ja oleme elevil, et saame olla osa tema soolokarjääri järgmisest peatükist. 

Andrei on produtseerinud ja kirjutanud lugusid ka Púr Muddile, Shirale, Artjomi Savitskile, Sissile ja paljudele teistele artistidele. Tema Youtube’i kanalil on üle 171 000 jälgija, olles inspiratsiooniks ja eeskujuks tuhandetele Eesti inimestele.

Kommentaarid puuduvad