Kõrv peale! Reket avaldas uue loo koos muusikavideoga “Eikellegi Ma”

uudised.ee

Täna, 22. oktoobril andis reket enda plaadifirma alt välja uue loo koos muusikavideoga, mis kannab nime “Eikellegi Ma”. 

Esmapilgul võib tunduda, et äsja ilmunud lugu “Eikellegi Ma” räägib ühest toksilisest inimsuhtest. Põhjalikumalt süvenedes ning tutvudes loo muusikavideoga võib aga aru saada, et paralleele on toodud hoopis inimsuhete ja looduse vahel. 

Uus lugu “Eikellegi Ma” pöörab tähelepanu looduse olulisusele meie ümber. Jääb kõlama mõte, kui palju erineb tegelikult see, kuidas me kohtleme maad, sellest kuidas me käitume teiste inimestega. 

Reket arvab, et loo tegelik sõnum jääb iga inimese enda otsustada. „Tõde on kuulaja kõrvades,” kommenteerib artist ise. 

Laulule filmitud muusikavideoga soovib reket tähelepanu pöörata kliimamuutustele ja  Eestimaa looduse ilule ning selle säilitamisele.  “On äärmiselt tähelepanuväärne, kui palju kauneid paiku meie pisikene kodumaa endas peidab,” lisab reket.  Videos olevad kaadrid on filmitud erinevates paikades üle Eesti. Muusikavideo autoriteks on Mart Vares, Marek Lindmaa ning Kert Pilman. 

Loo on produtseerinud Sergei Harhan ning miksinud ja masterdanud Vallo Kikas. 

Lugu on valminud koostöös Keskkonnaministeeriumiga. Praegu on oluline hetk pöörata nendele teemadele tähelepanu, kuna 31. oktoobrist 11. novembrini on toimumas ülemaailmne kliimakonverents COP26, kus pakutakse lahendusi kliimamuutuste leevendamiseks ja nendega kohanemiseks.

Viimati andis reket käesoleva aasta kevadel välja singli “Maradona”. 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=b5r2kS7zeaU[/embed]

Kommentaarid puuduvad