Õhus on särinat! Räppar Reket avaldas, milline Eesti lauljatar tal veel “tegemata” on

uudised.ee

Räppar Reket ei ole oma muusikakarjääri jooksul väga intervjuusid andnud. Hooligan Hamletile antud usutluses avaldas aga ta, millest ta artistina hoidub, kuidas rasked ajad seljatas ja milline Eesti lauljatar tal muuseas "tegemata" on. 

Reket avaldas reedel loo «Eikellegi Ma», millele vändati kaunis video Eesti looduses. «Ma pole end ammu nii mitme pildi peal naeratamas näinud. Lisaks ei tunne ma vajadust enam juukseid blondiks värvida, mis on pigem meeldiv,» rääkis Reket Metsakutsule antud Hooligan Hamleti intervjuus. 

Lisaks muusika kirjutamisele on Reket viimastel aastatel maailmas palju ringi reisinud ja ümbritsevast inspiratsiooni ammutanud. «Paratamatult on meie maa ja võimalused väga pisikesed ning kui Eestis pigem vaatad seda, mida parajasti tehakse, et teada, millele selg keerata, et mitte kellegagi võrreldud saada, siis maailm on andnud võimalusi, lahendusi ja inspireerinud mind ennast väljendama omale sobivatel tingimustel,» jutustas ta. 

«Mis sul veel tegemata on? Kas sul on mingi suurem eesmärk, mida sa sooviksid kindlasti veel muusika kontekstis saavutada?» uuris Metsakutsu. Reket vastas väga konkreetselt: «Liis Lemsalu.» Mida räppar sellega mõtles, jääb küll vaid tema enda teada.

Muusikalises kontekstis on Reket juba Lemsaluga koostööd teinud, kuid kas oodata on uut lugu, seda näitab vaid tulevik. 2020. aasta mais valmis Reketil ja Liis Lemsalul lugu «Magad vä?», mis on kogunud Youtube'is üle miljoni vaatamise.

[embed]
class="advertising--side js-advertising js-side-advertising lazyload advertising--first">

Kommentaarid puuduvad