Wow! NOËP avaldas uue singli “KIDS” koos saksa lauljatariga Emily Rober

uudised.ee

Ilmus NOËPi uhiuus singel “KIDS” koos saksa-briti päritolu lauljannaga Emily Roberts. Lugu toetab lõbus ent sügavmõtteline muusikavideo, mille tegevustik toimub istungisaalis, kus peetakse kohut mõlemale artistile südamelähedasel keskkonnaprobleemide teemal. Andekas video idee pärineb NOËPilt endalt, kes oli ühtlasi video režissöör. 

“KIDS” on värskeim singel NOËPi 26. novembril ilmuvalt debüütalbumilt “No Man Is An Island”. Varasemalt on albumi lugude hulgast avaldatud “Head Out Of The Water”, “Differences” ja albumi nimilugu “No Man Is An Island”.

Loo autorid on Andres Kõpper aka NOËP, loos vokalistina üles astuv Emily Roberts ja produtsent Liam Mour ning see sai alguse inspireerivast Funkhaus stuudiost, Berliinis. Emily Roberts, keda saatis hiljuti rahvusvaheline edu hitiga “Bittersweet Symphony”, selgitas, et lugu räägib inimeste hirmudest võtta vastutust oma tegude eest.

“Esimesel kuulamisel võib jääda mulje, et “Kids” räägib enda sisemise lapse ja nooruslikkusega sideme loomisest. Mõnes mõttes kindlasti räägib ka, aga tegelikult on sel hoopis sügavam seos keskkonna teemadega, nagu ka minu teistel lugudel. Vahel võib tunduda, et täiskasvanud inimesed on justkui suured lapsed, kes ei näe tihtilugu oma ninaesisest kaugemale,” rääkis NOËP.

Ei ole kahtlustki, et NOËP naudib lugude jutustamist nii läbi muusika kui videote lavastamise. Loo “Kids” sõnum ja video idee jõudsid artistini kiirelt, kuid lugu ootas avaldamiseks oma õiget aega. ”Olles oma uue albumi pooleldi valmis kirjutanud, mõistsin, et tegelikult sobiks just see lugu albumi kontseptsiooniga ideaalselt kokku. Ootan huviga ka inimeste siiraid reaktsioone, sest loo peamine vokalist ei ole sel korral mina ise,” lisas NOËP.

NOËPi oodatud kauamängiv markeerib muusiku loomingulise teekonna uue peatüki algust. Albumi sügavam kõla on inspireeritud külmast ja pimedast Eestimaa talvest, mille jooksul album kirjutatud ja produtseeritud sai. Album “No Man Is An Island” jõuab kuulajateni juba 26. novembril.

Kuula NOËPi uut lugu siit:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=n_Uo_y5mfMY[/embed]

Kommentaarid puuduvad