Täna
20. jaan
-1...1
0...3
Homme
21. jaan
-5...0
-7...1

Muusika

Eksklusiivsed kaadrid! Vaata, kuidas valmis reketi uue loo “Kirsikivi” video

11:23 04. november 2021
Autor: uudised.ee

29. oktoobril andis reket välja uue loo koos mobile-first muusikavideoga, mis kannab nime “Kirsikivi”. Värske lugu on lühikese aja jooksul jõudnud võita rahva südamed ning on vallutamas Eesti YouTube’i ja Spotify edetabeleid, hoides tänaseni YouTube’is tugevat esimest kohta.

''Olles sooloartistina teinud muusikast pisikese pausi, on mul väga hea meel nii sooja vastuvõtu üle,'' kommenteerib reket. 

Uue loo muusikavideo puhul on tegemist teadaolevalt Eesti esimese vertikaalse muusikavideoga. Videos kehastavad peategelasi näitleja Steffi Pähn ning artist reket ise. Režissöör ja monteerija on Joosep Kask ning operaator Mart Vares. Muusikavideo valmis ühe võttepäevaga ning kokku filmiti kuues erinevas lokatsioonis, Tallinnas. Artist reket jäi tulemusega väga rahule ning kiidab kogu võttemeeskonna professionaalsust ja pädevust. 

Behind-the-scenes video autoriks on Kateriine Krigul.

Muusikavideo valmimisele aitasid kaasa: Apollo TV, Veskimetsa Ratsakeskus, Lore bistroo, Ballzy, Coca-Cola, VLND burger, Blender, Denim Dream, Reede shop / Butter Goods.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!