Jaagup Kreem: rahalises mõttes on olnud sadu tuhandeid kordi paremaid aastaid

uudised.ee

Ansambel Terminaator tähistab järgmisel aastal 35. sünnipäeva. Bändi eestvedaja Jaagup Kreem ütles, et kuigi praegu on raskemad ajad, ootavad bändi ees mitmed põnevad projektid.

Terminaatoril on selja taga äärmiselt töine suvi. ‘’Meil on tulemas paar suurt asja, aga praeguste uudiste valguses on läinud taas veidi raskemaks, sest ööklubi mängud on kõik ära jäänud,’’ räägib Kreem. Terminaatoril on novembrikuus ära jäänud kuus esinemist ja see on mõjutanud ka teenistust. ''Mulle ei meeldi nendest teemadest rääkida, aga on olnud sadu tuhandeid kordi paremaid aastaid,'' avaldab Kreem. ‘’Äkki inimestel on oidu üksteist hoida ja ma saame sellest üle.''

Kuid Jaagup Kreemi sõnul on 35 aastat bändi tegemist olnud justkui Ameerika mäed. ‘’On olnud raskeid aegu ja väga häid aegu. Kui me alustasime bändiga, siis ma olin 13-aastane ja polnud kohti, kus mängida ja õieti ei osanud ka. Olime alguses sõpruskond, kes koolikeldris nokitses,’’ meenutab Kreem.

Juulikuus antud intervjuus ütles Jaagup, et kultuuriminister võiks tagasi astuda. Selle nädala alguses see juhtuski. ‘’Oli ka aeg, et kultuuriminister tagasi astuks. Loodame väga, et uus kultuuriminister on asine,’’ sõnab ta. Kreemi hinnangul on nimekiri pikk, mida võiks uus minister teistmoodi teha. ‘’Ennekõike seista nende inimeste eest, kes viivad Eesti rahva kultuuri edasi. Oleks tore, kui uus kultuuriminister oleks tugeva selgrooga inimene, kes paneb jala maha ja ütleb, et nüüd on vaja tegutseda.’’

Kuula Jaagup Kreemiga intervjuud lähemalt siit:

Kommentaarid puuduvad