Kõrv peale! Jozels üllatab kuulajaid ja avaldas muusikavideo uuele singlile

uudised.ee

Elektroonilise muusikaprodutsent Jozels avaldas täna, 5. novembril uue singli ''Holding On To Your Silence''. Ühes värske looga nägi ilmavalgust ka Ida-Virumaal filmitud muusikavideo, mille režissöör on Janar Aronja.

 „Värske singel “Holding On To Your Silence” räägib suhtest, mis on jõudnud murdepunkti ja kumbki osapool ei taha seda lõplikult veel tunnistada. Põhjuseks on hirm lahtilaskmise ees ja kartus jääda halba valgusesse,“ selgitab Jozels, kodanikunimega Joosep Järvesaar. „Sedasi veetakse loo muusikavideos endaga kaasas tülikat ja paganlikku suhtekoormat, kuigi tegelikkuses oleks oleks mõlemale kergem minna oma eluga individuaalselt edasi.“

Muusikavideo režissööriks on Janar Aronja ning peategelasi kehastavad Anne BanchinaKristina Sikk ja Jozels ise. Võtted toimusid maagilistes Ida-Virumaa paikades Viru Filmifondi toetusel. Lisaks toetasid muusikavideo valmimist Sportland ja Nobe.

Jozelsi uus singel “Holding On To Your Silence” ilmus maineka plaadifirma ja Youtube’i kanali Mrsuicidesheep alt ning on alates tänasest saadaval kõikidel muusikaplatvormidel. Jozelsi tegemistega saab olla kursis Instagrami ja Facebooki vahendusel.

Kuula Jozelsi uut singlit siit:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=uVX6qWnFObs[/embed]

Kommentaarid puuduvad