Kuula! Räppar Pluuto avaldas suure plaadifirma alt oma esimese videosingli “deja vu”

uudised.ee

Räppar Pluuto avaldas videosingli “deja vu”, mis on esimene lugu, mis ilmub tal Sony Musicu alt. Loo on teinud Pluuto koos Karl Killinguga, video valmis Jüri Beloviga Pariisis. 

“Deja vu” räägib taaskordsest tunnetepuntrast ja tahtest põgeneda kõigi oma probleemide eest, mattes tunded, kartused ja murekohad pidutsemise ning mõjude alla. Pluuto meenutab loo sündi: “Sõitsime Karl Killinguga ilmselt kuskilt esinemiselt tagasi kui ta hakkas telefonist suvalisi demosi laskma, “deja vu” instrumentaali lasi ta ainult paar sekundit ja sellest piisas, et tekitada huvi. Palusin tal kohe seda uuesti panna ja kuigi instrumentaal oli veel toores ja võrdlemisi algne, hakkasid juba erinevad mõtted jooksma, kuidas sellest midagi lahedat teha.”

Video produtseeriti koostöös Jüri Beloviga, idee, milline video välja võiks näha lõi Pluutole pähe paar kuud tagasi. “Kuna tuli välja, et filmimise perioodil viibib Jüri seoses Racer Worldwidega Pariisis pakkus ta välja, et filmime hoopis seal. Esmapilgul tundus idee väga ambitsioonikas, kuid järgmine hetk teatas manager, et piletid on ostetud ja ongi minek. See oli super otsus ja ideaalne võimalus, mida me ära kasutasime. Pariisi elav öömelu lasi meil filmida ja pidutseda samal ajal, ehk saime nautida ilusat linna ja ühele poole saada hea videoga.”

Looga kerkib Pluuto sõnul esile “tunnete puhang, põgenemine, vabadus, justkui laseks kõigest lahti, mis mind piinab või kipitab. Loo idee ongi viia kuulaja koos minuga murevabale rännakule, kus elame päev korraga.”

Kuula Pluuto uut lugu siit:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=RSVVaBGs7fY[/embed]

Kommentaarid puuduvad