Täna
30. nov
-6...0
-6...0
Homme
01. dets
-14...0
-9...0

Muusika

Lõpuks ometi! ABBA avaldas peale 40-aastast pausi kauaoodatud stuudioalbumi “Voyage

09:58 05. november 2021
Autor: uudised.ee

Maailma edukamaid muusikalisi kollektiive, ABBA, kes teatas septembri alguses ametlikult taasühinemisest, avaldas täna oma üheksanda ja viimase stuudioalbumi “Voyage”. Albumi produtsentideks on loomulikult legendaarsed Björn Ulvaeus ja Benny Andersson.

Agnetha Fältskog lisab: „Kui me stuudios tagasi kokku saime, polnud mul õrna aimugi, mida oodata… Aga Benny salvestusstuudio on nii sõbralik ja turvaline keskkond ning enne, kui ma arugi sain, oli mul selle kõige üle väga hea meel! Ma ei suuda uskuda, et lõpuks on kätte jõudnud hetk seda maailmaga jagada!

  1. I Still Have Faith In You
  2. When You Danced With Me
  3. Little Things
  4. Don’t Shut Me Down
  5. Just A Notion
  6. I Can Be That Woman
  7. Keep An Eye on Dan
  8. Bumblebee
  9. No Doubt About It
  10. Ode to Freedom


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!