Karl Killing küsib oma uue looga, kas pidu on võimalik nautida ka ilma alkoholita

uudised.ee

Andekas laulja ja laulukirjutaja Karl Killing avaldas uue singli “

" rel="noreferrer" target="_blank" title="
">friday nights”, mis sündis ühel vihmasel laupäeval, peale pikaleveninud õhtut heade sõpradega, rääkides nö isiklikest tunnetest ja kogemustest. Lugu toetab neoonse night-vision efektiga muusikavideo, mille autoriteks on noored videograafid Eskobros ning mis toob ideaalselt esile mitmeid noorte peas keerlevaid emotsioone ühel tegusal reede õhtul. 

“Laul on inspireeritud sellest, et ka kainena on võimalik pidutseda ja sõprade seltsi nautida. Alati ei pea jookide kõrvalmõjudest järgmine päev piinlema ja enda elu sellest mõjutada laskma. Oleks tore end peale sõpradega mõnusat ajaveetmist laupäeva hommikul hoopis värskelt tunda,” rääkis Karl uue singli sünniloost.

Loo produktsioon sai alguse ühest kindlasti kitarri sämplist, mis tekitas õhulise ja vaba temaatika ning aitas ideedel andeka noore produtsendini jõuda. Karl Killing on ka ise öelnud, et uue kooli räpp ning popmuusika on tema kaks lemmikut žanrit, mille inspiratsiooniallikaid kindlasti ka uues laulus kuulda on. 

Vennad Eskod võtsid videovõtte ette spontaanselt, haarates Karli peole kaasa ja vaadates, mis juhtuma hakkab. Eriti kõnetas Killingut ennast roheline temaatika, mis koos low-fi, retro ja VHSi esteetikaga samuti terve video vältel rakendust leidis. Video filmiti produtsentide duo WATEVA albumiesitlusel Kultuurikatlas ning kaamerasse õnnestus püüda üks tõeliselt legendaarne õhtu. Nimetatud duoga on Killing ka varasemalt koostööd teinud, lool “Cold Fumes”. 

Uute piirangute valguses lisandus loole täiesti uus dimensioon. “Sellest lähtuvalt said ka peokaadrid videos mustvalge tooni, et need mõjuksid veelgi nostalgilisemalt ning tekitaksid vaatajas igatsust,” rääkisid vennad Eskod. Karli enda lapsik ning rõõmsameelne suhtumine ellu inspireeris ka videograafe tootma muusikavideo enda jaoks rekordkiirusel. 

Karl Killing on laulja, laulukirjutaja, kes lisaks soolokarjäärile tegutseb aktiivselt ka teistele artistidele produtseerimisega. Karl on kirjutanud lugusid mitmetele tuntud Eesti artistidele nagu 5 MIINUST, Villemdrillem, Elina Born, Pluuto, Grete Paia jt. Sel aastal on Karli poolt ilmunud ka lugu “

" rel="noreferrer" target="_blank">powerless” ning taasiseseisvumise tähistamiseks ühtlasi eriline eestikeelne versioon  " rel="noreferrer" target="_blank">“Segadus Hinges (feat. Ariadne)”. [embed]
[/embed]

Kommentaarid puuduvad