Uut muusikat tuleb aina peale! Jon Hazel avaldas debüütsingli “Corner Of My Eye”

uudised.ee

Muusik ja laulja Jon Hazel avaldas täna, 7. detsembril debüütsingli „Corner Of My Eye“. RnB mõjutustega lool teevad kaasa YASMYN ja Gram-Of-Fun. Plaadifirma TIKS rekords alt ilmunud lugu on alates tänasest kuulatav kõikidel muusikaplatvormidel.

Pärast publiku poolt soojalt vastu võetud lavadebüüti SUME Festivalil, millele järgnes palju tähelepanu pälvinud ülesastumine tänavusel Tallinn Music Weekil, on viimaks valminud Jon Hazeli debüütsingel „Corner Of My Eye“. Tegemist on klahvpillimängija ja laulja Joonas Mattias Sarapuu kauaoodatud sooloprojektiga, kus kohtuvad magus vokaal, soulised biidid ning mõjutused indie’st alternatiivse popini.

Värskelt ilmunud lugu sai alguse 2020. aastal, mil Sarapuu ning Gram-Of-Fun’i liige PhilGood Tai reisilt naasesid ning järgmised kaks nädalat isolatsioonis viibisid. „PhilGood saatis mulle sel ajal ühe idee ja palus miskit sinna peale mõelda. Saatsin talle üsna kärmelt vastu refrääni idee, mis jäigi lõppvariandiks. Hiljem selgus, et ta tahtis tegelikult, et ma klahve mängiksin, aga kuna talle see idee meeldis, siis ütles, et „Let’s go!“ ning hakkasime loo kallal edasi töötama ja teisi muusikuid kaasama“ räägib Sarapuu, kelle debüütsinglil teeb kaasa ka lauljatar YASMYN.

Uus lugu on kuulatav siit:

Sooloprojekti plaan oli Sarapuul pikalt mõtteis, aga tema sõnul jäi varasemalt justkui mingi tõuge saamata. Eelmisel aastal karantiinis viibimise ajal võttis muusik vastu väljakutse, et teeb iga päev enda Instagrami kontole ühest tuntud loost cover’i. Sellega kaasnenud positiivne tagasiside andis Sarapuu sõnul sooloprojekti sünnile kindlasti hoogu juurde. Puutunud enda muusikalisel teekonnal kokku mitmete žanritega, on Jon Hazeli looming sümbioos tema eelnevast muusikuelust, kus puuduvad loomingulised piirangud. „Saan seda teha täpselt nii palju, kui hetkel õige tundub, et ennast mitte kusagile mallidesse suruda,“ räägib muusik, kes toob enda mõjutajatena esile Keane’i, Tom Misch’i, Anderson .Paaki ja Rüfüs Du Soli. „Elu on näidanud, et motivatsioon ja inspiratsioon liiguvad käsikäes. Soovin, et see isu, mis viimastel aastatel on peale tulnud, otsa ei lõppeks. Ning esineda on mulle juba väikesest peale meeldinud,“ tõdeb juba 5-aastaselt klaveriõpinguid alustanud Sarapuu muheledes.

Jon Hazel on teinud varasemalt koostööd Sander MölderiJozelsi ja Sound In Noise’iga, kelle loomingule muusik oma hääle on andnud. Lisaks kuulub Sarapuu klahvpillimängijana kollektiivide Lexsoul DancemachineTrafficAnett ja Jüri Pootsmann ridadesse. 2022. aastal on oodata Jon Hazeli debüüt-EP-d. „Corner Of My Eye“ ilmus plaadifirma TIKS rekords alt ning on kuulatav kõikidel muusikaplatvormidel. Jon Hazeli tegemistega saab olla kursis sotsiaalmeedia vahendusel.

Kommentaarid puuduvad