Karl-Erik Taukar esitles staarisaate superfinaalis oma uut singlit “Ookean”

uudised.ee

Karl-Erik Taukar andis välja värske singli nimega “Ookean”. Loo esmaesitlus toimus pühapäevases Eesti Otsib Superstaari finaalsaates ning tänasest on uus lugu olemas kuulamiseks kõikidel voogedastusplatvormidel.

Karl-Erik Taukar on sellel aastal jõudnud kuulajaid rõõmustada enda loominguga – artisti eelmine singel “Superkangekaelne” oli mitmeid kuid Eesti raadiojaamade üks mängituim lugu ning selle märulifilmilik muusikavideo, milles artist astus üles humoorikas psühholoogi rollis, ei jätnud külmaks kedagi.

Karl-Eriku uus singel kannab nime “Ookean” - lugu sündis üle aasta tagasi laulukirjutajate laagris. “Sattusime Taukariga laulukirjutajate laagris ühte sessiooni Fred Kriegeri ja Stefan Airapetjaniga. Rääkisime esialgu küll lihtsalt niisama juttu, kuid ühel hetkel võttis Karl-Erik kitarri kätte ja sealt tuli üsna kohe kitarrikäik, millega lugu pihta hakkab, ” räägib kaasprodutsent ja –autor Gevin Niglas loo tegemise protsessist.

Kõige kauem tegelesid autorid lüürika kirjutamisega. “Millest muust ikka laulda kui mitte armastusest,” räägib Karl-Erik loo sisust. “Kuulake seda lugu kevad südames,” lisab artist. 

Loo autorid on Gevin Niglas, Fred Krieger, Stefan Airapetjan, Vallo Kikas, Lauri Räpp, Karl-Erik Taukar ja Ago Teppand. “Kamp, kellega koos seda laulu tegime, on andekas ning hea meel on nüüd lõpuks valminud lugu ka kuulajatega jagada,” rõõmustab Karl-Erik.

Kuula Karl-Erik Taukari uut lugu siit:

Kommentaarid puuduvad