Kõrv peale! Uus superstaar Alika Milova andis välja uhiuue singli “Õnnenumber”

uudised.ee

Alates südaööst on kõikidel võimalik kuulata meie uue superstaari uhiuut singlit “Õnnenumber”. Alika Milov on tänasest Universal Music Estonia artist ja alustab koostööd tuntud plaadifirmaga.

Mõned nädalad tagasi said “Eesti otsib superstaari” neli viimast finalisti koostöös Universal Musicuga unikaalse võimaluse külastada plaadifirma Soome kontorit, et laulda sisse singel. Eesmärk oli see, et saate võitja annab 12. detsembril oma uhiuue loo välja. Saku Suurhallis toimunud superfinaali võitis Alika Milova ja nüüd kuuleme just tema esitust verivärskest singlist.

“Päev Soomes oli tihe ja põhifookus võidusingli sisse laulmisel. Enamikule oli töö professionaalses stuudios esmakordne kogemus, mistõttu oli neil kindlasti väga huvitav päev. Üllatusena astus meie juurest läbi ka kohalik räpistaar Mikael Gabriel,” kirjeldas Universal Music Estonia turundusjuhilt Leen Kadakas mõned nädalad tagasi noorte artistide päeva Soomes.

“Õnnenumbri” muusika kirjutasid Kim W, Katrina Noorbergen ja Mimoza Blinsson, sõnade autor on Jana Hallas ning video tegi Mart Vares.

Kuula Alika Milova uut lugu ”Õnnenumber” siit:

Alates südaööst on kõikidel võimalik kuulata meie uue superstaari uhiuut singlit “Õnnenumber”. Alika Milov on tänasest Universal Music Estonia artist ja alustab koostööd tuntud plaadifirmaga.

Mõned nädalad tagasi said “Eesti otsib superstaari” neli viimast finalisti koostöös Universal Musicuga unikaalse võimaluse külastada plaadifirma Soome kontorit, et laulda sisse singel. Eesmärk oli see, et saate võitja annab 12. detsembril oma uhiuue loo välja. Saku Suurhallis toimunud superfinaali võitis Alika Milova ja nüüd kuuleme just tema esitust verivärskest singlist.

“Päev Soomes oli tihe ja põhifookus võidusingli sisse laulmisel. Enamikule oli töö professionaalses stuudios esmakordne kogemus, mistõttu oli neil kindlasti väga huvitav päev. Üllatusena astus meie juurest läbi ka kohalik räpistaar Mikael Gabriel,” kirjeldas Universal Music Estonia turundusjuhilt Leen Kadakas mõned nädalad tagasi noorte artistide päeva Soomes.

“Õnnenumbri” muusika kirjutasid Kim W, Katrina Noorbergen ja Mimoza Blinsson, sõnade autor on Jana Hallas ning video tegi Mart Vares.

Kuula Alika Milova uut lugu ”Õnnenumber” siit:

Kommentaarid puuduvad