KiROT avaldas esimese singli peagi ilmuvalt albumilt

uudised.ee

KiROT avaldas 14. detsembril koostöös plaadifirmaga Legendaarne Records loo nimega “Kas Sa Elad Enam?”. Tegemist on esimese singliga tema järgmiselt kauamängivalt, mis peaks ilmavalgust nägema juba uue aasta alguses.

“Lühidalt kokkuvõttes räägib lugu vanemaks saamisest ja sellega toime tulemisest – kahetsemisest ja kriisiolekust,” lausub KiROT. “Mõistagi ei ole aeg igavene ning iga indiviid areneb aastatega ja ideaalis enda parima minapildi suunas. Arengu juures on samas keeruline jääda täieliku meelerahu juurde, sest muutused võivad olla küllaltki tormilised ja paratamatult tekib hetki, mil tuleviku nimel tuleb eneseohverduslikul kombel enda õnnega maksta. Kas see lõpuks seda ka väärt on või kas see tõesti kedagi tuleviku mõistes paremasse paika paneb – kes teab! Vahetevahel tasub ära, ent teinekord on targem olevikku nautida…kui sa seda muidugi suudad.”
“Kas Sa Elad Enam?” valmis juba möödunud suvel, kuid jäi seejärel oma õiget aega ootama. Värskele singlile andis enda hääle ka säm, kellega koostööd KiROT alati naudib. “Tundsin, et see vajas ka teise inimese karakterit,” seletab ta. “Loo mõte tuleb küll seestpoolt, ent selle tähendus on siiski miski, millega igaüks meist ühel hetkel tegelema peab.”

Uus pala on saanud endale video, mis valmis koostöös tema lähedaste sõpradega Out of Sight Visuals meeskonnast. Sama tiim on ka KiROTi eelmiste videosinglite “Aken All” ja “Ohei” ning kogu ülejäänud debüütalbumi “Südameta, kaptenisillalt” visuaallahenduste taga. “Meie lähenemine on alati olnud suures osas improvisatsioon – paneme esialgse plaani paika, mõtestame läbi ja ülejäänu lahendame võttepäeval. See on meie koostööde puhul kõige orgaanilisemaks lahenduseks kujunenud ja igav ei hakka kindlasti mitte kunagi,” on KiROT rahul.

Lugu on kuulatav ka siit:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=qTbjU34604I[/embed]

Kommentaarid puuduvad