Viimane võimalus anda oma hääl! Power Hit Radio TOP40 lugusid saab valida homseni

uudised.ee

Tänavugi paneb Power Hit Radio kuulajate abiga aasta lõpus kokku TOP40 edetabeli, mille lugude seas on rahva lemmikud nii kodu- kui ka välismaalt.

Power Hit Radio DJ Erkki Sarapuu leiab, et lõppeva aasta muusikamaastikku saab iseloomustada sõnaga „küllus“. „Samal ajal, kui paljud juba tuntud ja ennast tõestanud artistid on näidanud kõrget taset, on lisandunud ka väga palju uusi tegijaid, kelle muusikaline võimekus ei jää enam sugugi alla maailmatasemele,“ arvab Sarapuu.

Ka Power Hit Radio turunduse projektijuhi Eliise Valmise sõnul on uut muusikat lisandunud kindlasti rohkem kui varem ning esile on kerkinud palju noori Eesti artiste, kes varasemalt on kõnetanud pigem oma kitsast sihtrühma või kodus üksi produtseerinud. „Paljud nendest artistidest annavad nüüdseks muusikat välja juba üldsusele tuntud plaadifirmade alt nagu näiteks Sony Music Baltics, Universal Music ja Warner Music Baltics,“ märgib Valmis, lisades, et koroona-aeg on pannud paljusid Eesti ja ka välismaa artiste tegema koostöösid ehk collabe.

Oma lemmiklugu aasta PWR TOP40 jaoks saab valida veel homseni Power Hit Radio kodulehel: https://power.tv3.ee/top-40/ . Kõigi hääletajate vahel loositakse välja ASUS Zenbook 13 sülearvuti Arvutitargalt ning Fitsphere äpi eluaegne kasutusõigus.

Kommentaarid puuduvad