Laulja Eleryn Tiit paljastab: võtsin julguse kokku ja astusin oma hirmule vastu

uudised.ee

Power Hit Radio sotsiaalmeedia kontol avaldavad meie Maarjamaa muusikud endast detaile, mida laiem üldsus varem ei teadnud. Hiljuti rääkis endast huvitavaid fakte lauljanna Eleryn Tiit, kes hiljuti astus üles Eesti Laulu 2022 veerandfinaalis looga ’’Tunnete keel’’.

Eleryn Tiit on pärit Viljandist ja laulnud ning muusikat õppinud terve oma lapsepõlve. ”Hakkasin ise päriselt muusikat kirjutama alles 2020. aasta alguses. Ma olen alles selle teekonna alguses. Samamoodi nagu kartsin kunagi oma tunnete väljendamist sõnadega, kartsin ma ka muusikat kirjutada. Üks hetk võtsin julguse kokku ja astusin oma hirmule vastu,” rääkis noor muusik.

Eleryni karjäär on kahtlemata hoo sisse saanud just viimasel aastal. Selle aja jooksul tunneb noor lauljatar, et on muutunud ka tunduvalt enesekriitilisemaks. ”See ei ole küll väga positiivne asi, aga see on teema, millega jällegi aastal 2022 tegeleda,” sõnas ta.

Muusika tegemine mängib selles väga suurt rolli, et noor lauljanna ennast igapäevaselt hästi tunneks. ”Ilma selleta oleks raske. Ma üleüldiselt olen positiivne inimene ja pigem leian igas päevas midagi toredat, aga kindlasti aitavad sellele kaasa ka mu sõbrad ja lähedased, kellega on lihtsalt nii hea koos olla ja aega veeta,” avaldas ta.

Sotsiaalmeedias avaldas Eleryn ka detaili oma harjumustest ja tõdes, et kindlasti oma tema puhul tegemist ka ööinimesega. ”Võin terve öö endale erinevaid tegevusi genereerida ja poole päevani siis magada,” sõnas ta.

Jälgi ka Power Hit Radio sotsiaalmeediat:

Kommentaarid puuduvad