Galerii! Vaata, kes olid kohal Daniel Levi uue video esitlusel

uudised.ee

Täna avaldas armastatud muusik Daniel Levi oma uhiuue loo, mis kannab pealkirja ”Sunroof”. Eile esitles Daniel singlit Telliskivi baaris Nudist, kuhu olid kohale tulnud mitmed tuntud näod, muusikud ja suunamudijad.

Õhulise ja unistava kõlaga uus pala on kirjutatud koos Soome produtsendi Juho Suutarineniga. “Refrääni kirjutasin kodus kitarriga, aga siis kui mängisin selle loo Juhole ette, haaras ta kitarri kätte ja hakkas kohe täpselt sama käiku mängima, mis praegu ka loos kõlab. See tundus juba esimesest kuulamisest kuidagi nii õige,” räägib Daniel.

Looga koos ilmus ka lummavate visuaalidega muusikavideo, mis on valminud koostöös režissöör Mart Varese ja visuaalkunstniku Mikk-Mait Kiviga. Daniel Levi on nomineeritud selle aasta Eesti Muusikauhindadel aasta pop artisti tiitlile. Lisaks on artistil lähikuudel ees ootamas ka kontserdid Soomes ja Rootsis, kus uut pala ka piiritagusele publikule tutvustada.

Kuula Daniel Levi uut lugu ”Sunroof” siit: 

Vaata lähemalt kogu galeriid. Piltide autor on Rauno Liivand.

Kommentaarid puuduvad