Muusik Stig Rästa avaldas, millise ulmelise summa ta tuntud eurolooga teenis

uudised.ee

Stig Rästa käis külas Sky Plusi hommikuprogrammis, kus saatejuht Alari Kivisaar nimetas just tema laulu “Goodbye to Yesterday” Eesti läbiaegade parimaks eurolauluks. Ühtlasi avaldas muusik, kui palju talle see lugu on ka materiaalselt tagasi toonud.

Siiani tuhandete lemmik nii siin- kui sealpool riigipiiri “Goodbye To Yesterday” autoriks on Stig Rästa. Koos Elina Borniga esindasid nad 2015. aastal Eestit ka Eurovisioonil ning pala saatis ülemaailmne edu. Stig jõudis suure hitini just pidevalt muusikat kirjutades ja uskus, et kui kirjutada tuhandeid laule, siis ühest peab saama hitt. Seega on tegu ka numbrite poolest muusiku ühe edukama loomingulis teosega. 

“Numbrite järgi on “Goodbye To Yesterday” tõesti kõige edukam olnud. Eurovisioonilt tagasi tulles kõik-kõik kokku arvutada, siis tuli kokku 150 000-200 000 dollarit, aga enamiku sellest panime kohe stuudio ehitamise alla,” kirjeldab muusik.

Kuula kogu intervjuud lähemalt Sky.ee-st.

Kommentaarid puuduvad