Kurb! Måneskin lükkab Euroopa tuuri edasi: ära jääb ka Eesti kontsert

uudised.ee

Eurovisoonil tuule tiibadesse saanud Itaalia rokkbänd Måneskin andis sotsiaalmeedia vahendusel teada, et praeguse koroonakriisi tõttu lükkub teadmata ajaks edasi nende 2022. aasta Euroopa tuur. 13. märtsil oleks pidanud ka kultusbänd Eesti fänne rõõmustama, kuid paraku peame uut aega ootama.

“Hei, sõbrad. Meil on väga kahju, kuid paraku peame kogu tuuri koroonaviiruse tõttu edasi lükkama. Vabandame väga. Nägime selle tuuri nimel palju vaeva ning kõik oli valmis, kuid viimastel päevadel oleme saanud halbu uudiseid kontserpaikade mahutavuspiirangute ja muu sarnase osas.

Me ei saa hetkel garanteerida kõiki kontserte, sest igal riigil on omad reeglid ning me peame neist kinni pidama, sest loomulikult tahame teha kontserte nii, et need oleksid kõigile turvalised. Aitäh kannatlikkuse ning teie toetuse eest, oleme selles situatsioonis kõik koos, nii et peame lihtsalt vastu pidama. Lubame, et kõik saab korda! Armastame teid,” räägib bänd.

Vaata kogu bändi pöördumist lähemalt siit:

Kommentaarid puuduvad