Äge! Hittloo “Another Love” esitaja Tom Odell esineb suvel Tallinnas

uudised.ee

22. juunil esineb Noblessneri valukojas Briti laulja Tom Odell, kes jõuab Tallinnasse “The Monsters Tour” Euroopa turnee raames. Valukoja seinte vahel kõlavad nii Odelli suurimad hitid “Another Love”, “Heal”, “Grow Old With Me” kui ka muusiku värskeim looming möödunud aastal ilmunud neljandalt stuudioalbumilt “Monsters”

Briti hõbehääl Tom Odelli, kes laulis end laiema publiku südamesse hingelise singliga “Another Love”, elu on olnud kui Ameerika mäed, täis imelisi tõuse ning seejuures ka sügavaid madalpunkte. Auhinnatud muusik leidis oma isikliku kõla alles peale mõneajalist tegutsemist professionaalse laulukirjutajana. Peamiseks tõukavaks jõuks sai fakt, et keegi teine lihtsalt ei sobinud Tomi erakordselt emotsionaalset loomingut esitama.  

Nii tuligi Odellil endal artisti karjääri teekond ette võtta ja muidugi saatis tema 2013. aasta debüütalbumit “Long Way Down” kriitikute aplausi saatel meeletu edu. Suur tähelepanu ja kiidusõnad panid omakorda aluse äärmuslikult põhjalikule tööeetikale ja ka ärevuse probleemidele, mis viisid muusiku 2018. aastal olulise murdepunktini. Seljataga mainekad auhinnad ja kolm Suurbritannia edetabelite top 5 hulka jõudnud albumit, leidis Odell end emotsioonide virr-varri keskelt, millest viis välja vaid üks tee - laulukirjutamine.  

Tom Odelli neljas stuudioalbum “Monsters” on oluliselt sügavama ning tumedama popmuusika kõlaga, kuid sellest olenemata räägib see ka tunneli lõpus paistvast valgusest ja lootusest, mis kõnetab praegusel ebakindlal ajal kindlasti väga paljusid inimesi. Andekas laulukirjutaja on öelnud, et tunneb end kõige enesekindlamalt kui saab kirjutades olla võimalikult aus ja avameelne, jagades kuulajatega olukordi, mis on tema endaga päriselt juhtunud.   

Unikaalseks teeb Tom Odelli ka tema kindlameelsus ja usk sisetundesse. Olukordi, kus Odell pikaajalise plaani tegemiseks paberi ja pliiatsiga maha istub, ei tule ette kuigi tihti. Uue albumi loominguga soovis ta edasi anda just seda vahetut emotsiooni ja ehedust, et miski pole kunagi lõplik ega perfektne. 

“Enamjaolt usaldan oma otsustes ja tegevuses intuitsiooni, sest mulle meeldib elul end üllatada lasta. Mõnikord see toimib, teinekord aga üldse mitte,” rääkis Odell.  

 Tom on öelnud, et kui ta peaks kellegagi einestama, olgu see persoon siis elus või surnud, oleks tema valik David Bowie, Elvis, John Lennon või Aretha Franklin. Kõik Odelli lemmikud olid vaieldamatult ka imelised esinejad. Niisamuti maagilise kontserdielamuse saab 22. juunil Noblessneri valukojas, kui oma armastatud hitid ja uued palad toob lavale osav laulja ja klaverimängija Tom Odell.  

Piletid Tom Odelli Tallinna kontserdile tulevad müüki juba sellel reedel, 28. Jaanuaril, kell 10.00 Piletilevi internetipoes ja müügipunktides.  

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=MwpMEbgC7DA[/embed]

Kommentaarid puuduvad