Kõrv peale! villemdrillem üllatab uue singliga “vanad vigurid”

uudised.ee

Eesti hiphopi skene tõusev täht villemdrillem avaldas peale paarikuust pausi värske singli “vanad vigurid”. Kelmika nimega loo autoriks on räppar ise ja produtsendiks supergrupist Pitsa tuttavaks saanud boipepperoni.

“Lugu sündis augustis tehtud songcampis, kus musitseerisime Karl Killingu ja boipepperoniga. “Vigurid” oli tegelikult üks Frederiku vana demo, aga olime ammu arutanud, et selle võiks proovida lõpuni valmis teha. Lool on selline “mäng 2” vibes. Kuna eelmised reliisid olid mul albumiformaadis või külalisartistiga, siis mõtlesin, et tahaks uut aastat alustada soololooga. Tunnen, et olen vokaalselt järjest paremaks saanud ning tunnen end kindlamalt — just kergelt lauldes või meloodiaid tehes,” avab Villem loo valmimise protsessi.

Olgu öeldud, et loole aitavad sügavust anda meie riigi hõbekõrid Kaire Vilgats ja Dagmar Oja, kes toetavad Villemit loo refräänis.

Loole on valminud animeeritud, lihtsas kriipsujuku-multika stiilis lüürikavideo, mille autoriks on Jaan Sinka. “Loo sisu osas sihtisin pigem lõbusat ning kaasahaaravat lüürikat, mis on suhteliselt mänglev. Kokku tuleb sellest võrrandist tore storytelling-formaadis pala. Lugu toetab kindlasti ka ‘lapselikult ja kergelt’ animeeritud video, mis toimib nii lüürikavideona kui ka lihtsalt hea vibe'i tekitajana. Iga kuulaja mõtisklegu ise, mis see point või loo sisu olla võiks. Uus raha, vanad vigurid = same s*it, different day…,” lõpetab Villem.

Kuula villemdrillemi uut lugu lähemalt siit:

Eesti hiphopi skene tõusev täht villemdrillem avaldas peale paarikuust pausi värske singli “vanad vigurid”. Kelmika nimega loo autoriks on räppar ise ja produtsendiks supergrupist Pitsa tuttavaks saanud boipepperoni.

“Lugu sündis augustis tehtud songcampis, kus musitseerisime Karl Killingu ja boipepperoniga. “Vigurid” oli tegelikult üks Frederiku vana demo, aga olime ammu arutanud, et selle võiks proovida lõpuni valmis teha. Lool on selline “mäng 2” vibes. Kuna eelmised reliisid olid mul albumiformaadis või külalisartistiga, siis mõtlesin, et tahaks uut aastat alustada soololooga. Tunnen, et olen vokaalselt järjest paremaks saanud ning tunnen end kindlamalt — just kergelt lauldes või meloodiaid tehes,” avab Villem loo valmimise protsessi.

Olgu öeldud, et loole aitavad sügavust anda meie riigi hõbekõrid Kaire Vilgats ja Dagmar Oja, kes toetavad Villemit loo refräänis.

Loole on valminud animeeritud, lihtsas kriipsujuku-multika stiilis lüürikavideo, mille autoriks on Jaan Sinka. “Loo sisu osas sihtisin pigem lõbusat ning kaasahaaravat lüürikat, mis on suhteliselt mänglev. Kokku tuleb sellest võrrandist tore storytelling-formaadis pala. Lugu toetab kindlasti ka ‘lapselikult ja kergelt’ animeeritud video, mis toimib nii lüürikavideona kui ka lihtsalt hea vibe’i tekitajana. Iga kuulaja mõtisklegu ise, mis see point või loo sisu olla võiks. Uus raha, vanad vigurid = same s*it, different day…,” lõpetab Villem.

Kuula villemdrillemi uut lugu lähemalt siit:

Kommentaarid puuduvad